Mantıklı Kanks Aferim
80+ Bronze
okumadımTartışanlar ceza almış haklı almış konu da kilitlenmeli ama gına geldi la şu konuyu okuyun. O kadar şey yazdım bi daha yazmayacağım
okumadımTartışanlar ceza almış haklı almış konu da kilitlenmeli ama gına geldi la şu konuyu okuyun. O kadar şey yazdım bi daha yazmayacağım
bunu izle kardeşim.Hocam araştırmadan oy bölüyor diyenlerin yaptığı sahte belgelerle bana şey yapma yok 10 tane yardımcı olsun daha ilk turda biteceğini düşünen birine yazmayacağım daha siyaset tarihi araştırmacısı yım diyip YouTube video atman garip
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ban yedi la o
o sırada herhangi bir meydan bumKardeşim ilk turda istediğine ver anla bunu ikinci tur var + Sinan oğan var
Her türlü ikinci tur KK kalırsa güçlerine birleştirip ulti atacaklar
Ya abi siz bunu anlamıyorsunuz ki. İkinci tura kalması demek Oligarşik düzenin devam etmesi demek. Bakın biz de isteriz ki en kabiliyetli kişi geçsin ancak durumlar el vermiyor işte. Lütfen yapmayın bitirin şunu ilk turda yahu lütfen. İkinci tura kalması sonucu 14 günlük o arada neler yaşanır bilemeyiz. Henüz mitinge taşla saldırmaya kalkanlar kim bilir kaybedince neler yapar. Ve bu ikinci turda olursa ceza almaları bile güc olur çünkü meclis çoğunluğu hâlâ AKP'de olur. Lütfen yapmayın yaptırmayın...Kardeşim ilk turda istediğine ver anla bunu ikinci tur var + Sinan oğan var
Her türlü ikinci tur KK kalırsa güçlerine birleştirip ulti atacaklar
knk engelle şu elemanı trollün teki ben engelledim meganmıdır nedir kafam rahatmakarna ekmek yemekten sağlıklı düşünemiyor arkadaş neden uyarı veriyorsunuz ki
doları 2tl den alıp 20tl yapmakta başarı dimi
lale devri bitiyor be abem
evlenirken eşinizi araştırın soyunu olan çocuğuz oluyor
2015 yılında 300k aldığımız ev 3.5 milyon
2013 yılında aldığımız evler 45k,80k arası , sıfır opel astra ile kafa kafaya eve girdik
sen ne anlatıyon oksijen israfı savunuyor bir de