Zechion
80+ Silver
Bu artık partiden de öte bir olay. Küçüklüğümden beri silah sıkmak maganda ve kabaca gelmiştir. Böyle saçma bir gelenek niye var onu bile anlamış değilim. Böylesine bir suç aletinin, bir insanüstü gücün böyle sebepler doğuracağını bile bile neden kullanıyorlar ?vahşiler, yaratıklar bunlar insan değil
Hocam yanlış yere attınız galiba ? Çünkü konuyla alakasını anlayamadım.
Konu neydi pardon?Bu artık partiden de öte bir olay. Küçüklüğümden beri silah sıkmak maganda ve kabaca gelmiştir. Böyle saçma bir gelenek niye var onu bile anlamış değilim. Böylesine bir suç aletinin, bir insanüstü gücün böyle sebepler doğuracağını bile bile neden kullanıyorlar ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yanlış yere attınız galiba ? Çünkü konuyla alakasını anlayamadım.
Başlık ve içerik aynı, konu neydi anlayamadım? Solcu Gazate'den tweet atmıyor muyduk?Başlığı ve içeriği okuyun.
laflarına dikkat et kudurmavahşiler, yaratıklar bunlar insan değil
yatsın bi 40 yıl daha haketti
689 yıl ila 1.060 yıl agalaflarına dikkat et kudurma
Mesaj otomatik birleştirildi:
yatsın bi 40 yıl daha haketti
çocuk senin çocuğun değil sonuçta canisinlaflarına dikkat et kudurma
bunun erdoğanla ne alakası var anlamadım kıyamet kopsa erdoğan yaptı dersinçocuk senin çocuğun değil sonuçta canisin
öyle bir şeymi dedim ? oradaki yorumu yazan çocukta bu silah ateşleyenlere stem ediyor senin okuduğunu anlama gibi bir sorunun falan var sanırım öteki türlü başka bir rahatsızlık düşünemiyorumbunun erdoğanla ne alakası var anlamadım kıyamet kopsa erdoğan yaptı dersin