Neler Yeni

Ergen kardeşim çok ciddi neden böyle?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
17 yaşında 18 yaşında çocukta bu dediklerinizi yaşıyor tam olarak yaş farkı hiç yok sayılır 18 yaşında bir çocuk aklı başında bile değil bir fark olmadığı için ne değişeceğini söylüyorum
Baya mantıklı yalnız soruların

Sevgili yapmasını bekle yaparsa açılır. Birde bütçeniz varsa motor almaya ikna edin
Allahsız buğra vakası. Bir uzmandan yardım isteyebilirsin. Burdakilerin pek faydası dokunacağını sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzelir kanka
O zaman tut kolundan fırlat sokağa arkadaş edinsin
Ergen tavırları işte
kendinden büyüklerine ve küçüklerine öyle davranıyorsa arkadaşlarının sorunu bana öyle davranmasına izin vermem. Asosyal olmak istiyorsa da onun tercihi ileride pişman olur bence güzel dille anlatın olmuyorsa da zorlamanın mantığı yok
Yaşanılabilir bir şey ama baba kurgu geldi neyse
nedense kendimi gördüm
ergenlik işte çıkar bir zaman yapıcak bir şey yok gibi ve birde lütfen onun üstüne gitmeyin çünkü sonuçları çok ağır oluyor onun açısından
evet şimdi açıklama zamanı geldi gibi kendim 17 yaşıma gireceğim Şu an internette ergen kardeş konuları hakkında birşeyler arattığınızda farklı sitelerde bu techopat kızlarsoruyor, ve burası gibi sitelerde zibilyon tane hesaptan insanların görüş ve yorumunu merak ettiğim için konular açıp onları dinliyorum ve ciddi bir konuymuş gibi saçmalıyorum asılında her konumda kendi yaptığım şeyleri gömüyorum ve kendimi eziyorum. internette gerçekten bu konularda sadece ben konu açıyorum ve insanlar beni görüp garipsemeye başlıyor çünkü hayatımı bilmiyorlar bende kendimi garip hissetmeye başladım çünkü C2nsel hayatım 8 yaşında başladı yani 8 yaşında ilk defa malum işi denedim kendi başıma ergenliğime 12 yaşında girdim çünkü o yaşta sp2rm çıkmıştı çok çok iyi hatırlıyorum. Eğer bu tür konular açılan biryer görürseniz o benim normalde internetten para kazanıyorum biryandan oyun ekibinde çalışıp dolar üstünden para kazanıyorum ancak burada canım sıkıldıkça hikaye yazıyorum kimisi inanıyor kimisi inanmıyor. genel olarak kendimi alçak duruma düşüyorum ama biryandanda canım acıyor. ne bomboş bi insanım diyorum. neyse iyi forumlar. banlanacağımı biliyorum ama yaklaşık 15 20 tane hesabım olduğu için tekrar gelebilirim iyi günler.

milenix

80+ Gold
evet şimdi açıklama zamanı geldi gibi kendim 17 yaşıma gireceğim Şu an internette ergen kardeş konuları hakkında birşeyler arattığınızda farklı sitelerde bu techopat kızlarsoruyor, ve burası gibi sitelerde zibilyon tane hesaptan insanların görüş ve yorumunu merak ettiğim için konular açıp onları dinliyorum ve ciddi bir konuymuş gibi saçmalıyorum asılında her konumda kendi yaptığım şeyleri gömüyorum ve kendimi eziyorum. internette gerçekten bu konularda sadece ben konu açıyorum ve insanlar beni görüp garipsemeye başlıyor çünkü hayatımı bilmiyorlar bende kendimi garip hissetmeye başladım çünkü C2nsel hayatım 8 yaşında başladı yani 8 yaşında ilk defa malum işi denedim kendi başıma ergenliğime 12 yaşında girdim çünkü o yaşta sp2rm çıkmıştı çok çok iyi hatırlıyorum. Eğer bu tür konular açılan biryer görürseniz o benim normalde internetten para kazanıyorum biryandan oyun ekibinde çalışıp dolar üstünden para kazanıyorum ancak burada canım sıkıldıkça hikaye yazıyorum kimisi inanıyor kimisi inanmıyor. genel olarak kendimi alçak duruma düşüyorum ama biryandanda canım acıyor. ne bomboş bi insanım diyorum. neyse iyi forumlar. banlanacağımı biliyorum ama yaklaşık 15 20 tane hesabım olduğu için tekrar gelebilirim iyi günler.
he iyiymiş. Önceki mutsuz1adam atilla flnda siz miydiniz?

milenix

80+ Gold
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom