Neler Yeni

Ergen kardeşim çok ciddi neden böyle?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Bırak takılsın çocuk kendi halinde. Bence olgun bir kişiliği olacak ilerde.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Eminmisiniz ne açıdan düzelebilirki yani bir öneriniz varmı
herkes özellikle de erkekler 15-16 yaşında bu triplere girer sonrasında kendisi çıkar
öneri olarak evden çıkmasını sağlayın yeter kendi kendine olsa da dışarı da gezsin biraz kafası dağılır kendine gelir

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi

NightWish2434

80+ Silver
Erkek kardeşim var 16 yaşında sürekli evde, internetten insanlarla konuşuyor odasında duyuyorum kim onlar dediğimde yıllardır Konuştuğu arkadaşlarıymış kendi yaşlarında bulmuş birilerini. Git dışarı yaşıtlarınla takıl diyorum s2f s2lak küçük çocuklar diyor kendi yaşıtlarına. Bana daha olgun kişilikli insanlar lazım diyor. Ne yapabilirim sürekli bilgisayar başında internetten paramı kazanıyormuş ne onun dışında bir şey yaptığı yok. sosyalleşmek istemediğini söylüyor Spor vb. aktivitelere katılması için yazdırmaya gitmiştik istemiyor. Kendinden büyüklerine yaşıtıymış gibi davranıyor. Geçen bir arkadaşım kerata falan diyordu neymiş onu çocuk yerine koymuş oda ona sinirlenmiş anne babasına sövüyor. Anlamsız anlamsız kızıyor bu tür şeylere ama bize karşı nedense çok hassas bi bağırsak ağlamaya başlıyor. Ama dışarıda insanlara karşı düşmanmış gibi davranıyor bize karşı çok sakin ve her dediğimizi yapıyor nedeni ne olabilir? hiç arkadaşı falanda varmı bilmiyorum internette konuşuyorum diyor. sizce ne yapmalıyım?
Sevgili yapmasını bekle yaparsa açılır. Birde bütçeniz varsa motor almaya ikna edin

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Kanka troll müsün?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçeyi biraz daha arttırıp araba alabilirsiniz.
17 yaşında 18 yaşında çocukta bu dediklerinizi yaşıyor tam olarak yaş farkı hiç yok sayılır 18 yaşında bir çocuk aklı başında bile değil bir fark olmadığı için ne değişeceğini söylüyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom