Ergen kardeşim çok ciddi neden böyle?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bırak takılsın çocuk kendi halinde. Bence olgun bir kişiliği olacak ilerde.

Eminmisiniz ne açıdan düzelebilirki yani bir öneriniz varmı
herkes özellikle de erkekler 15-16 yaşında bu triplere girer sonrasında kendisi çıkar
öneri olarak evden çıkmasını sağlayın yeter kendi kendine olsa da dışarı da gezsin biraz kafası dağılır kendine gelir

herkes özellikle de erkekler 15-16 yaşında bu triplere girer sonrasında kendisi çıkar
öneri olarak evden çıkmasını sağlayın yeter kendi kendine olsa da dışarı da gezsin biraz kafası dağılır kendine gelir
17 yaşına girince düzelirmi

Geçen bana tokat atmaya kalktı ama kafam karışıyor biraz davranışlarımın ergenlikle alakası yok diyor kitaba sövüyor Kafasına vuruyor kendine zarar veriyor
Allahsız buğra vakası. Bir uzmandan yardım isteyebilirsin. Burdakilerin pek faydası dokunacağını sanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

17 yaşına girince düzelirmi
Düzelir kanka

Erkek kardeşim var 16 yaşında sürekli evde, internetten insanlarla konuşuyor odasında duyuyorum kim onlar dediğimde yıllardır Konuştuğu arkadaşlarıymış kendi yaşlarında bulmuş birilerini. Git dışarı yaşıtlarınla takıl diyorum s2f s2lak küçük çocuklar diyor kendi yaşıtlarına. Bana daha olgun kişilikli insanlar lazım diyor. Ne yapabilirim sürekli bilgisayar başında internetten paramı kazanıyormuş ne onun dışında bir şey yaptığı yok. sosyalleşmek istemediğini söylüyor Spor vb. aktivitelere katılması için yazdırmaya gitmiştik istemiyor. Kendinden büyüklerine yaşıtıymış gibi davranıyor. Geçen bir arkadaşım kerata falan diyordu neymiş onu çocuk yerine koymuş oda ona sinirlenmiş anne babasına sövüyor. Anlamsız anlamsız kızıyor bu tür şeylere ama bize karşı nedense çok hassas bi bağırsak ağlamaya başlıyor. Ama dışarıda insanlara karşı düşmanmış gibi davranıyor bize karşı çok sakin ve her dediğimizi yapıyor nedeni ne olabilir? hiç arkadaşı falanda varmı bilmiyorum internette konuşuyorum diyor. sizce ne yapmalıyım?
Sevgili yapmasını bekle yaparsa açılır. Birde bütçeniz varsa motor almaya ikna edin

Kanka troll müsün?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeyi biraz daha arttırıp araba alabilirsiniz.
17 yaşında 18 yaşında çocukta bu dediklerinizi yaşıyor tam olarak yaş farkı hiç yok sayılır 18 yaşında bir çocuk aklı başında bile değil bir fark olmadığı için ne değişeceğini söylüyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,409
Üyeler
185,722
Son üye
zorr0_35
Geri