Masked Sniper
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 550
Bırak takılsın çocuk kendi halinde. Bence olgun bir kişiliği olacak ilerde.
Daha çocukluk yaşında ergenlik 20 25 yaşında bitiyor yani 18 17 yaşında çocuklarla konuşur tanışır arkadaşı olsun en azındanBırak takılsın çocuk kendi halinde. Bence olgun bir kişiliği olacak ilerde.
O zaman tut kolundan fırlat sokağa arkadaş edinsinDaha çocukluk yaşında ergenlik 20 25 yaşında bitiyor yani 18 17 yaşında çocuklarla konuşur tanışır arkadaşı olsun en azından
Geçen bana tokat atmaya kalktı ama kafam karışıyor biraz davranışlarımın ergenlikle alakası yok diyor kitaba sövüyor Kafasına vuruyor kendine zarar veriyorO zaman tut kolundan fırlat sokağa arkadaş edinsin
herkes özellikle de erkekler 15-16 yaşında bu triplere girer sonrasında kendisi çıkarEminmisiniz ne açıdan düzelebilirki yani bir öneriniz varmı
17 yaşına girince düzelirmiherkes özellikle de erkekler 15-16 yaşında bu triplere girer sonrasında kendisi çıkar
öneri olarak evden çıkmasını sağlayın yeter kendi kendine olsa da dışarı da gezsin biraz kafası dağılır kendine gelir
Allahsız buğra vakası. Bir uzmandan yardım isteyebilirsin. Burdakilerin pek faydası dokunacağını sanmıyorum.Geçen bana tokat atmaya kalktı ama kafam karışıyor biraz davranışlarımın ergenlikle alakası yok diyor kitaba sövüyor Kafasına vuruyor kendine zarar veriyor
Düzelir kanka17 yaşına girince düzelirmi
tamamen kardeşine bağlı hemen yarın bile düzelebilir17 yaşına girince düzelirmi
17 yaşına girince ne değişecek tam olarak söylermisinizAllahsız buğra vakası. Bir uzmandan yardım isteyebilirsin. Burdakilerin pek faydası dokunacağını sanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Düzelir kanka
Sevgili yapmasını bekle yaparsa açılır. Birde bütçeniz varsa motor almaya ikna edinErkek kardeşim var 16 yaşında sürekli evde, internetten insanlarla konuşuyor odasında duyuyorum kim onlar dediğimde yıllardır Konuştuğu arkadaşlarıymış kendi yaşlarında bulmuş birilerini. Git dışarı yaşıtlarınla takıl diyorum s2f s2lak küçük çocuklar diyor kendi yaşıtlarına. Bana daha olgun kişilikli insanlar lazım diyor. Ne yapabilirim sürekli bilgisayar başında internetten paramı kazanıyormuş ne onun dışında bir şey yaptığı yok. sosyalleşmek istemediğini söylüyor Spor vb. aktivitelere katılması için yazdırmaya gitmiştik istemiyor. Kendinden büyüklerine yaşıtıymış gibi davranıyor. Geçen bir arkadaşım kerata falan diyordu neymiş onu çocuk yerine koymuş oda ona sinirlenmiş anne babasına sövüyor. Anlamsız anlamsız kızıyor bu tür şeylere ama bize karşı nedense çok hassas bi bağırsak ağlamaya başlıyor. Ama dışarıda insanlara karşı düşmanmış gibi davranıyor bize karşı çok sakin ve her dediğimizi yapıyor nedeni ne olabilir? hiç arkadaşı falanda varmı bilmiyorum internette konuşuyorum diyor. sizce ne yapmalıyım?
yaşıtı çocuklar olurmu bilmem ancak kendisi namaza başladı bilemiyorum ilahi dinliyor biryandanda kendi kendine konuşuyor sürekli anlamsız kahkahalar atıyorSevgili yapmasını bekle yaparsa açılır. Birde bütçeniz varsa motor almaya ikna edin
Kanka troll müsün?17 yaşına girince ne değişecek tam olarak söylermisiniz
Bütçeyi biraz daha arttırıp araba alabilirsiniz.Sevgili yapmasını bekle yaparsa açılır. Birde bütçeniz varsa motor almaya ikna edin
17 yaşında 18 yaşında çocukta bu dediklerinizi yaşıyor tam olarak yaş farkı hiç yok sayılır 18 yaşında bir çocuk aklı başında bile değil bir fark olmadığı için ne değişeceğini söylüyorumKanka troll müsün?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçeyi biraz daha arttırıp araba alabilirsiniz.