Neler Yeni

Ergenlere hangi traş makinasi önerilir?

vettunivezzeytuni

80+ Bronze

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,167
İsim
Oğuz Oğuz
Merhabalar. Ergen bıyıkları çıkmış ve rahatsız edecek duruma gelmiş bulunmakta. Traş makineleri ile ilgili en ufak bilgim yok. Fiyatıda makul olursa sevinirim. Önereceğiniz ürün varmıdır?
Philips one blade

Musa Dinç

80+ Bronze

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Ömer Keskin

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Kardeşim ne ömürlük bunlar max 5-6 yıllık ürünler bundan bir tık iyisi aynı marka vardı 2.5 sene gitti sonra motoru bozuldu millete de iyi ürün öner bari.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neredeyse köküne kadar alıyor ve bıçağı çok iyi motoru olsun kuaförlerde kullanılanlar kadar olmasa da onlara yakın performansta.
arkaşım kullandı için önerdim hiçbir sorunu yok ömürlük lafı gelişine söyledim ömürlük diye bir şey yok zaten 5-6 boru değil yani ve 700tl alıp bozulmasındansa 329 tl ye alır (set) en azından 700 tl kadar koymaz sorun olursa ve vatan satıyor garantisi belli :D

Musa Dinç

80+ Bronze
arkaşım kullandı için önerdim hiçbir sorunu yok ömürlük lafı gelişine söyledim ömürlük diye bir şey yok zaten 5-6 boru değil yani ve 700tl alıp bozulmasındansa 329 TL ye alır (set) en azından 700 TL kadar koymaz sorun olursa ve vatan satıyor garantisi belli :D
Sen garantilere çok güvenen kardeşimizsin sanırım :D onu geçtim 700 tl alıp bozulmasından bahsediyorsun aynı ürün bende var 1 senedir kullanıyorum ve babyliss çok sağlam marka burada bilginin olmadığını kanıtladın.

Bir başka önerim philisp in ürünleri olabilir.

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
Olacak olanı engelleyemezsin. Bende makineyle alıyordum gürleşmesin diye ama çıkacak olan çıktı. Hem sakal erkeğin makyajıdır abini dinle ;).
sakal pek yok bıyık var hafif terlemeye başladı

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Ömer Keskin
sakal pek yok bıyık var hafif terlemeye başladı
İlk zaten bıyık çıkar ondan sonra sakal takip eder. Sen jileti vurdukça yanağındaki kıllarda kalınlaşmaya başlar. İleride sakalın olunca bana dua edersin. Kabasakal gibi gezecen diye bir durum yok. Erkeğe sakal ayrı bir karizma katıyor kim ne derse desin :).

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Sen garantilere çok güvenen kardeşimizsin sanırım :D onu geçtim 700 TL alıp bozulmasından bahsediyorsun aynı ürün bende var 1 senedir kullanıyorum ve babyliss çok sağlam marka burada bilginin olmadığını kanıtladın.

Bir başka önerim philisp in ürünleri olabilir.
öğrenci adamım uygun bir şey tavsiye edin diyen birisine 700tl önerene sadece gülerim :D
ve garantiye güveniyorum vatandan alıyor çok kez alışveriş yaptım çok şükür garantiyede 1 pc verdim 1 gamepad hiçbir sorun olmadı n11 gibi yerden almıyor 700 TL YE

Musa Dinç

80+ Bronze
öğrenci adamım uygun bir şey tavsiye edin diyen birisine 700tl önerene sadece gülerim :D
ve garantiye güveniyorum vatandan alıyor çok kez alışveriş yaptım çok şükür garantiyede 1 pc verdim 1 gamepad hiçbir sorun olmadı n11 gibi yerden almıyor 700 TL YE
Ben zaten daha düşüğünü önerdim alabilirse diye önerdim 1500-2000 lik makineler de var almışken bir kere alması ve cildini tahriş etmemesi için önerdim sen bir daha öneri yapma kardeşim.

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
hocam vatandaki modeli mantıklı geldi, braun markasını önceden duymuştum güzel bir marka sanırım

Musa Dinç

80+ Bronze
Dalga mı geçiyorsunuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bimde satılan 10'lu erkek traş jiletlerini alabilirsin. Şuanlık makineye ihtiyacın yok
Kardeşim jiletler gürleştiriyor hemde çok çabuk çıkmasını sağlıyor bu yaşta kabasakal mı olsun çocuk ayrıca sürekli jilet alacağı paraya makine alır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,842
Üyeler
163,732
Son üye
kumtepe7
Top Bottom