vettunivezzeytuni
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
gürleşmesini pek istemiyorumVur jileti gitsin. Ergen bıyığı için makineye gerek yok.
gürleşmesini pek istemiyorumVur jileti gitsin. Ergen bıyığı için makineye gerek yok.
Philips one bladeMerhabalar. Ergen bıyıkları çıkmış ve rahatsız edecek duruma gelmiş bulunmakta. Traş makineleri ile ilgili en ufak bilgim yok. Fiyatıda makul olursa sevinirim. Önereceğiniz ürün varmıdır?
Olacak olanı engelleyemezsin. Bende makineyle alıyordum gürleşmesin diye ama çıkacak olan çıktı. Hem sakal erkeğin makyajıdır abini dinle .gürleşmesini pek istemiyorum
arkaşım kullandı için önerdim hiçbir sorunu yok ömürlük lafı gelişine söyledim ömürlük diye bir şey yok zaten 5-6 boru değil yani ve 700tl alıp bozulmasındansa 329 tl ye alır (set) en azından 700 tl kadar koymaz sorun olursa ve vatan satıyor garantisi belliKardeşim ne ömürlük bunlar max 5-6 yıllık ürünler bundan bir tık iyisi aynı marka vardı 2.5 sene gitti sonra motoru bozuldu millete de iyi ürün öner bari.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neredeyse köküne kadar alıyor ve bıçağı çok iyi motoru olsun kuaförlerde kullanılanlar kadar olmasa da onlara yakın performansta.
Sen garantilere çok güvenen kardeşimizsin sanırım onu geçtim 700 tl alıp bozulmasından bahsediyorsun aynı ürün bende var 1 senedir kullanıyorum ve babyliss çok sağlam marka burada bilginin olmadığını kanıtladın.arkaşım kullandı için önerdim hiçbir sorunu yok ömürlük lafı gelişine söyledim ömürlük diye bir şey yok zaten 5-6 boru değil yani ve 700tl alıp bozulmasındansa 329 TL ye alır (set) en azından 700 TL kadar koymaz sorun olursa ve vatan satıyor garantisi belli
sakal pek yok bıyık var hafif terlemeye başladıOlacak olanı engelleyemezsin. Bende makineyle alıyordum gürleşmesin diye ama çıkacak olan çıktı. Hem sakal erkeğin makyajıdır abini dinle .
İlk zaten bıyık çıkar ondan sonra sakal takip eder. Sen jileti vurdukça yanağındaki kıllarda kalınlaşmaya başlar. İleride sakalın olunca bana dua edersin. Kabasakal gibi gezecen diye bir durum yok. Erkeğe sakal ayrı bir karizma katıyor kim ne derse desin .sakal pek yok bıyık var hafif terlemeye başladı
Dalga mı geçiyorsunuz ?
Bimde satılan 10'lu erkek traş jiletlerini alabilirsin. Şuanlık makineye ihtiyacın yoksakal pek yok bıyık var hafif terlemeye başladı
öğrenci adamım uygun bir şey tavsiye edin diyen birisine 700tl önerene sadece gülerimSen garantilere çok güvenen kardeşimizsin sanırım onu geçtim 700 TL alıp bozulmasından bahsediyorsun aynı ürün bende var 1 senedir kullanıyorum ve babyliss çok sağlam marka burada bilginin olmadığını kanıtladın.
Bir başka önerim philisp in ürünleri olabilir.
Ben zaten daha düşüğünü önerdim alabilirse diye önerdim 1500-2000 lik makineler de var almışken bir kere alması ve cildini tahriş etmemesi için önerdim sen bir daha öneri yapma kardeşim.öğrenci adamım uygun bir şey tavsiye edin diyen birisine 700tl önerene sadece gülerim
ve garantiye güveniyorum vatandan alıyor çok kez alışveriş yaptım çok şükür garantiyede 1 pc verdim 1 gamepad hiçbir sorun olmadı n11 gibi yerden almıyor 700 TL YE
hocam vatandaki modeli mantıklı geldi, braun markasını önceden duymuştum güzel bir marka sanırımöğrenci adamım uygun bir şey tavsiye edin diyen birisine 700tl önerene sadece gülerim
ve garantiye güveniyorum vatandan alıyor çok kez alışveriş yaptım çok şükür garantiyede 1 pc verdim 1 gamepad hiçbir sorun olmadı n11 gibi yerden almıyor 700 TL YE
Kardeşim jiletler gürleştiriyor hemde çok çabuk çıkmasını sağlıyor bu yaşta kabasakal mı olsun çocuk ayrıca sürekli jilet alacağı paraya makine alır.Dalga mı geçiyorsunuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bimde satılan 10'lu erkek traş jiletlerini alabilirsin. Şuanlık makineye ihtiyacın yok