Neler Yeni

Ergenliğe geçmi girdim?

Boy uzamanı desteklemek için spor yapabilirsin. Mesela; futbol, basketbol, vücut geliştirme gibi. Protein ağırlıklı beslenir karbohidratı daha az alırsan boy uzamasına fayda sağlayabilir. Bunlar doğrudan boyunu uzatmaz ama büyüme hormonunu arttırmana yardımcı olur. Doktora gidip hormonlarla alakalı sıkıntı olup olmadığını kontrol ettirsen iyi olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

La olm herkes deve ben 17 yaşında 168 cm yim bi yardım edin
sende dediklerimi yaparsan etkisi olur. Ayriyeten eklemeyi unuttum çok zayıf veya çok kiloluysanız bu büyüme hormonunu olumsuz etkileyen bir faktör

arkadaşlar selam yaşım 16 boyum 168 şuanlık. ortalama boy hesaplama diye bir olay var çoğu zaman min olan boy tutuyor. babam178 annem165cm. normalde 178cme kadar uzamam gerekirdi ancak hala 168cm im ve kısayım acaba ergenliğe geçmi girdim diye düşünüyorum ve bazı belirtiler var bu mümkünmü örneğin sesim hala 12 yaşımdaki ile aynı bir değişim olmadı. fakat meni olayı 12den beri var.
Kral ben 15im daha hiç rüyalanmadım biliyon mu 15im boy 172

konuyla alakası felan yok
Kankam konuyla alakası var. Sesinin inceliğinden ve boydan yakınmışsın ve bunlar için testonun belli bir düzeyin üstünde olması gerek. Eğer çok çekiyorsan teston boşa gidiyor ve dış görünüşün değişmiyor veya sesin. O yüzden azalt

Lisede bir arkadaşım vardı çocuk ergenliğe girmemişti çok saf çocuk gibiydi aynı seside kalinlasmamisti lise bittikten sonra çocuk ergenliğe girmeye başladı. Yeni yeni sakalı çıktı sesi kalinlasti çocuk askere gitti. Yani geç girebilirsin bu sorun değil erken girende var. Daha 16 yaşındasın boyun uzayacak daha o yaşta boy uzaması durmaz. Ortalamayada bakma benim annem babam 1.70 den kisalar benim boy 1.83.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,775
Üyeler
173,417
Son üye
buraaksirin
Geri