Ergenliğe geçmi girdim?

Benimde Boy 178 Yaş 15 Sen Bu Masai Kabilesinin Yaptığı Şeyleri Yapıyormusun Ona Göre Bende Yapcam Etkisi Var Mı Sence
ben attığım video daki hareketleri yapıyorum o kabile hoplayıp zıplıyomuş heralde onları yapmadım daha 20 gün falalan oldu etkisini ölçmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi cüce benmiyim ** :D

190 olmasının çok bir artısı yok bu ara yaşlanınca işin zor oluyor onuda hesaba kat bro ideal olan 180cm
yaşlanınca nasıl bi zararı oluyor hocam

ben attığım video daki hareketleri yapıyorum o kabile hoplayıp zıplıyomuş heralde onları yapmadım daha 20 gün falalan oldu etkisini ölçmedim

haraketlerin isimleri varmı sizde videodan bakmak zor oluyor

bi cüce benmiyim ** :D

190 olmasının çok bir artısı yok bu ara yaşlanınca işin zor oluyor onuda hesaba kat bro ideal olan 180cm
hocam işte genetik çok etkiliyor mesela hep saat 11 de uyuyun derler ben hep gece 1 de uyurum ama boyum uzun babam 180 annem 175 falan bende babamdan 5-6 santim uzun olurum heralde

hocam işte genetik çok etkiliyor mesela hep saat 11 de uyuyun derler ben hep gece 1 de uyurum ama boyum uzun babam 180 annem 175 falan bende babamdan 5-6 santim uzun olurum heralde
genetik baya iyimiş benim 2 dedemde bende kısa :/

arkadaşlar selam yaşım 16 boyum 168 şuanlık. ortalama boy hesaplama diye bir olay var çoğu zaman min olan boy tutuyor. babam178 annem165cm. normalde 178cme kadar uzamam gerekirdi ancak hala 168cm im ve kısayım acaba ergenliğe geçmi girdim diye düşünüyorum ve bazı belirtiler var bu mümkünmü örneğin sesim hala 12 yaşımdaki ile aynı bir değişim olmadı. fakat meni olayı 12den beri var.
boy genetik olay pc basinda kambur durma+ yuzmeye git ip atla

Sen Olursun Kral Annen Harbi Uzunmuş.
Babam 182 Annem 163 Ama Dayılarım Ve Amcam 185 187 Falan Bende Zaten Okula Gitmiyom Ayran İçiyom Hep Ama Tek Sıkıntı Evden Çok Çıkmıyorum İnşallah 185 190 Olurum Ayda 1 Kere D Vitamini İçiyom Aklıma Gelince Günde 5 İla 8 Saat Arası Uyuyorum Spora Başlamayı Düşünüyorum Etkisi Olur İllaha

Sen Olursun Kral Annen Harbi Uzunmuş.
Babam 182 Annem 163 Ama Dayılarım Ve Amcam 185 187 Falan Bende Zaten Okula Gitmiyom Ayran İçiyom Hep Ama Tek Sıkıntı Evden Çok Çıkmıyorum İnşallah 185 190 Olurum Ayda 1 Kere D Vitamini İçiyom Aklıma Gelince Günde 5 İla 8 Saat Arası Uyuyorum Spora Başlamayı Düşünüyorum Etkisi Olur İllaha
minimum 8 saat sağlık için 5 saat harbi düşük

boy genetik olay pc basinda kambur durma+ yuzmeye git ip atla
Çok Haklısın Kral 1 Senedir Okumuyorum Evden Max 20 Dakikalığına Çıkıyorum Harbi İyi Akıl Verdin Ara Sıra İp Atlıyım Sokakta

minimum 8 saat sağlık için 5 saat harbi düşük
Reis 5 Saat Nadir Oluyor İş Oluyor Bazen Uykumu Düzene Sokmak İçin Öyle Yani

yaşın iyi hala uzayabilirsin ben 20 yaşındayım son 1-1,5 yılda 4-5 cm uzadım

ölçte eğer etkiliyse bende yapayım yaş 16 boy 181 civarı

La olm herkes deve ben 17 yaşında 168 cm yim bi yardım edin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,280
Üyeler
184,292
Son üye