Ergopixel Knight Premium Oyuncu Koltuğu 5.864 TL (trendyolkart çıkarana 1K puan)

Dik oturuş için çok iyi değil. Sanırım büyük olduğu için. Tam yaslanamıyorum. Kafam öne eğilyor. Kolçakları standart masa yüksekliğine getirince ayaklarım havada kaldığı için ayak altına yükseltici gerekiyor. Tabi oyuncu koltuğu olarak rakiplerini denemedim. Ama çok rahat. Boy 173. Deri olması şimdilik sorun değil. Oturma kısmına örtü koyabilirsiniz. Kumaşa göre daha çabuk eskir ama görünüm daha iyi. Ürün çok kaliteli. Suni derisi de kaliteliyse uzun yıllar dayanır.

Son düzenleme:
5e indirim denmez, BEDAVA denir. 5bine lansman gibi yaptılar. yetişen aldı. bi daha düşerse 5e, yine acımam alırım. kalite olarak 10K+ üstü bir koltuk. 7200 (ya da benim aldığım gibi 6200e) dünkü xdrive'ın mekanizması bunla bir değil. kolçağı 2D. bunun 4D. aynı değil. biri kumaş diğeri deri. aynı değil. yani hasılı diğeri 5e düşse de kalite ve özellik olarak aynı değil. karıştırmayalım ikisini. EK ZÜELTME: Ayrıca dün paylaşılan koltuk indiirmi değil. FIRSAT2000 indirim kodu. karıştırmışsınız onu
vah gariban ülkemin cahil insanı vah

QNB Trendyol kart çıkartarak 1000TL puan kullandım.

DÜZELTME: UMUTENES20 KODUYLA %20 İNDİRİM. uyaran arkadaşlara tşk
1k kart indirimi ile 4864 TL
Hocam kart bilgilerini giriyorum ama puan görünmüyor neden daha yeni aldım bu arada hiç kullanmadım ilk defa kullanacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,896
Üyeler
184,697
Son üye
sinanharputt
Geri