Asic fiyatları ne durumda?Bunlardan hangisi daha karlı 0 dan bir rig kurmak mi yoksa asic yani minerler almak mi ve öneri olarak suna bileceginiz iki taraf içinde bir rig ve asic soylehe bilir misiniz bütçe 5000€
Değişkenlik gösteriyor ama tam olarak bilgim olmadığı için hangisini almak daha karlı olur veya onerile bilecek bir asic varmi bilmiyorum yanlış bilmiyorsam bir adet bulmuştumAsic fiyatları ne durumda?
eth asic ilk defa duydum diyebilirim vay be hayret ettimDeğişkenlik gösteriyor ama tam olarak bilgim olmadığı için hangisini almak daha karlı olur veya onerile bilecek bir asic varmi bilmiyorum yanlış bilmiyorsam bir adet bulmuştum
Innosilicon A10 Pro+ 6GB Ethereum miner 720 Mh/s |
Bu miner 3000-4000$ arasındaydı ama sitenin ne kadar güvenli olduğunu bilmiyorum bana güvenli bir sitede onere bilirseniz sevinirim
Peki onere bileceginiz bir ekran kartı varmi turkiyeden bir linkte verw bilirsiniz veya uluslar arasida kendim almanyada yasiyorum ama turkiyede akrabalar var yani orda kurulumu kargosuyla beraber 5000 € olursa onuda degerlendire bilirimeth asic ilk defa duydum diyebilirim vay be hayret ettim
açıkacı ben olsam güvenmem bu asic lerde her şey bir yazılıma bakıyormuş ekran kartları çok daha güvenilir bu yönden
hazır mining sistemleri satanlar var fakat ben tavsiye etmiyorum çünkü çok fahiş fiyatlar istiyorlar onun yerine ekran kartlarını teker teker toplamak ve bu şekilde sistemi kurmak daha karlı oluyorPeki onere bileceginiz bir ekran kartı varmi turkiyeden bir linkte verw bilirsiniz veya uluslar arasida kendim almanyada yasiyorum ama turkiyede akrabalar var yani orda kurulumu kargosuyla beraber 5000 € olursa onuda degerlendire bilirim
Bir asic 10-15 3080 gücünde oluyor diye biliyorum. Fiyat ve Hz karşılaştırmalarini yaparak daha kârlı olanı seçebilirsin. Eğer dediğin gibi 4000 dolarsa asic almak daha kârlı olacaktır.Değişkenlik gösteriyor ama tam olarak bilgim olmadığı için hangisini almak daha karlı olur veya onerile bilecek bir asic varmi bilmiyorum yanlış bilmiyorsam bir adet bulmuştum
Innosilicon A10 Pro+ 6GB Ethereum miner 720 Mh/s |
Bu miner 3000-4000$ arasındaydı ama sitenin ne kadar güvenli olduğunu bilmiyorum bana güvenli bir sitede onere bilirseniz sevinirim
Etiketlesende cevap yazmaz zaten. Göreceğini sanmıyorum @Abdullah HacıgülŞimdi ikinizde farklı cevap verdiğiniz için kararsız kaldım asicler güçlü ama nasıl bir asic almam gerektiğini bilmiyorum sizde yardım ederseniz Abdullah abiyi nasıl etiketleye bilirim veya sizde benimle beraber bu sorunu çözmek adına etiketleye bilir misiniz?
Tesekkurler yinedeEtiketlesende cevap yazmaz zaten. Göreceğini sanmıyorum @Abdullah Hacıgül