Neler Yeni

Eris varyantı yayılıyor!

Livaković

80+ Silver
Eris varyantını biliyorsunuz yeni türkiyeye geldi yaklaşık geldiği tarihten itibaren 1 1.5 hafta oldu ve geldiği ilk günden beri vakalar açıklanmıyor ekstra olarak bazı haber kanallari önlem olarak maske takarak haber sunmaya başlamış bazı insanlar kasıma kadar kapanacak diyorlar turizm sektörünün bitmrsini bekliyor diyenler var üniversitelerin online olması şuan gündemdeyken hala ciddi bir problem yok demelimiyiz yoksa birşeyleri ciddiye almaya başlamalımıyız fikirlerinizi bekliyorum

Benim fikrim en geç kasıma kadar kapanma olacak

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
ali
Eris varyantını biliyorsunuz yeni türkiyeye geldi yaklaşık geldiği tarihten itibaren 1 1.5 hafta oldu ve geldiği ilk günden beri vakalar açıklanmıyor ekstra olarak bazı haber kanallari önlem olarak maske takarak haber sunmaya başlamış bazı insanlar kasıma kadar kapanacak diyorlar turizm sektörünün bitmrsini bekliyor diyenler var üniversitelerin online olması şuan gündemdeyken hala ciddi bir problem yok demelimiyiz yoksa birşeyleri ciddiye almaya başlamalımıyız fikirlerinizi bekliyorum

Benim fikrim en geç kasıma kadar kapanma olacak
Yemez bu millet bidaha dicemde :kekw:

Livaković

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yemez bu millet bidaha dicemde :kekw:
Hafife aldıkları her şey ertesi gün büyük bir bela olarak geri dönüyor bakan fahrettin koca endişelenmemizi gerektiren bir konu olmadığını söylüyor fakat ortada vaka yok vr koronavirüs ilk geldiğindede bunu söyedikten bir süre sonra kısıtlamaların geldiğini düşünürsek birşeyler ters gidiyor ve saklanıyor gibi.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Covidin yeni mutasyonları eskisi gibi etkili ve ölümcül değil. O yüzden pek ciddiye alınacak bir konu da değil. Kapanma falan olmaz yani.

Livaković

80+ Silver
Kurgu, küresel güçler tarafından ortaya yeni dünya düzeni için atılmış yalanlar.
kurgu olduğu içinmi 51 ülkede yayıldı (haberlere göre 51 ya açıklanmayan vakalar ülkeler) o kurgu sizin ölümünüze yol açmasın dikkat edin bu hafife alınmalar yüzünden coronada her yer kapandı zaten eristede aynısı oluyor ve ben sana diyim sen ve senin gibi hafife alan insanlar yüzünden bazı kişiler eve tıkılı kalacak.

lusive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
sekss
T.C.CUMHURBAŞKANLIĞI : Fahrettin KOCA

bu adam ne derse tersini yapın aga.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri