Neler Yeni

Eris varyantı yayılıyor!

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eris varyantını biliyorsunuz yeni türkiyeye geldi yaklaşık geldiği tarihten itibaren 1 1.5 hafta oldu ve geldiği ilk günden beri vakalar açıklanmıyor ekstra olarak bazı haber kanallari önlem olarak maske takarak haber sunmaya başlamış bazı insanlar kasıma kadar kapanacak diyorlar turizm sektörünün bitmrsini bekliyor diyenler var üniversitelerin online olması şuan gündemdeyken hala ciddi bir problem yok demelimiyiz yoksa birşeyleri ciddiye almaya başlamalımıyız fikirlerinizi bekliyorum

Benim fikrim en geç kasıma kadar kapanma olacak

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe
kurgu olduğu içinmi 51 ülkede yayıldı (haberlere göre 51 ya açıklanmayan vakalar ülkeler) o kurgu sizin ölümünüze yol açmasın dikkat edin bu hafife alınmalar yüzünden coronada her yer kapandı zaten eristede aynısı oluyor ve ben sana diyim sen ve senin gibi hafife alan insanlar yüzünden bazı kişiler eve tıkılı kalacak.
Kardeşim tamam sen 10 Doz Aşını ol rahat et olur mu :) (3 Doz Sinovac Oldum)

Yav Bu Covid bukadar yayıldıysa İnsanlar bünyelerinde bağışıklık kalmaz mı? Mutasyon falan diyenlerde Gripte neredeyse her sene değişime uğruyor.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,363
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Kardeşim tamam sen 10 Doz Aşını ol rahat et olur mu :) (3 Doz Sinovac Oldum)

Yav Bu Covid bukadar yayıldıysa İnsanlar bünyelerinde bağışıklık kalmaz mı? Mutasyon falan diyenlerde Gripte neredeyse her sene değişime uğruyor.
Neredeyse değil grip aşısı her sene mutasyona uğruyor o yüzden kesin tedavisi yok hocam geleneksel yöntemler

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
ya bilemiyorum şu corona olayı patladıktan sonra her gün haberlerde yeni bi virüs çıkmaya başladı ben inanmıyorum

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Çağdaş Alkan
Kurgu, küresel güçler tarafından ortaya yeni dünya düzeni için atılmış yalanlar.
Kesinlikle öyle düşünüyorum, konuya Gülenler komple teorilerini boşverip iklim sözleşmesini araştırsınlar içeriğin de neler var bir bakın, pandemi bunun test aşamasıydı , zaten Bill Gates in kendisi dünya nüfusunu düşürmeliyiz diyor açıklamaları var , ineklerin gazları Atmosfere zarar veriyor bahanesi ile yapay eti de piyasaya sürerek hayvan popilerini çok aza indirecekler ,

DisastrousTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Nurullah Atlı
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun. İkinci El, Matematik
Instagram
https://www.instagram.com/nurullah_atl
Steam
https://steamcommunity.com/id/disastroustr
Twitter
nurullah6152
Facebook
1000009873
Discord
Psyco6152#8468
hiç aşı yaptırmadım Allaha şükür sağlıklıyım bir kez korona geçirdim fazla sarsmadı ama 1 hafta yataktan çıkamadım virüs kapıp öl*nler de oldu aşı yaptırdığı için öl*nler de oldu her ne olursa olsun aşı yaptırmayın eğer öl*ceksek virüs kapıp da ölebiliriz aşı yaptırıpda ölebiliriz önlem almak lazım tabii ki de ama maalesef aşı önlem değil hepsi bir oyundan ibaret plandan ibaret olan şeyler

Eris varyantını biliyorsunuz yeni türkiyeye geldi yaklaşık geldiği tarihten itibaren 1 1.5 hafta oldu ve geldiği ilk günden beri vakalar açıklanmıyor ekstra olarak bazı haber kanallari önlem olarak maske takarak haber sunmaya başlamış bazı insanlar kasıma kadar kapanacak diyorlar turizm sektörünün bitmrsini bekliyor diyenler var üniversitelerin online olması şuan gündemdeyken hala ciddi bir problem yok demelimiyiz yoksa birşeyleri ciddiye almaya başlamalımıyız fikirlerinizi bekliyorum

Gereksiz varlıklar temizlense iyi olur bari virüsler lazım olan insanlar yerine gereksiz ve zararlıları alsa daha makbule geçer

Kesinlikle öyle düşünüyorum, konuya Gülenler komple teorilerini boşverip iklim sözleşmesini araştırsınlar içeriğin de neler var bir bakın, pandemi bunun test aşamasıydı , zaten Bill Gates in kendisi dünya nüfusunu düşürmeliyiz diyor açıklamaları var , ineklerin gazları Atmosfere zarar veriyor bahanesi ile yapay eti de piyasaya sürerek hayvan popilerini çok aza indirecekler ,
Aşı yüzünden 2 merdiven çıkınca yorulur olduk

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,473
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hafife aldıkları her şey ertesi gün büyük bir bela olarak geri dönüyor bakan fahrettin koca endişelenmemizi gerektiren bir konu olmadığını söylüyor fakat ortada vaka yok vr koronavirüs ilk geldiğindede bunu söyedikten bir süre sonra kısıtlamaların geldiğini düşünürsek birşeyler ters gidiyor ve saklanıyor gibi.
zaten fahrettin ne derse tam tersine inanacaksın bu işin raconu böyle

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Kapanma olması işime gelir. Sayısalım okulda boşuna zaman kaybediyorum

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı

Olum ben bilmiyom la nedir bu varyant

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,793
Üyeler
163,220
Son üye
VixToix037
Top Bottom