Yok benimki bir kişiye hakaretten dolayı eleştiride sanırım hakaret olarak anlamışlar. Bir ay önce .espressolab'ı mı boykot ettin naptın ? hayatında latte görmemiş cemaat, kahve diye ortalığa düştü![]()
espressolab'ı mı boykot ettin naptın ? hayatında latte görmemiş cemaat, kahve diye ortalığa düştü![]()
usta, hakaret varsa sıkıntı. hesabı bırak, mahkeme açılır.Yok benimki bir kişiye hakaretten dolayı eleştiride sanırım hakaret olarak anlamışlar. Bir ay önce .
Şahsa hakaret varsa açılıyor, ekran görüntüsüyle. Yaşadık...Bu tarz durumlarda dava açılmıyor. Btk direkt engeli basıp geçiyor.
Öyle bir şey olmayacağını umut ediyorum. İlk başta, ip adresinden hattı tespit ediyorlar. Sonrasında ikamete yakın karakol arayıp çağırıyor. İfade vs. Dava açılmadan önce uzlaştırmacı arıyor.1 ay oldu, henüz şafak operasyonu ile alınmadım. Bakacağız, allahume yarab.![]()
Yani kurtulduk sanırım çünkü 1 ay oldu öyle bir şey olacak olsa çoktan ifadem alınırdı.Öyle bir şey olmayacağını umut ediyorum. İlk başta, ip adresinden hattı tespit ediyorlar. Sonrasında ikamete yakın karakol arayıp çağırıyor. İfade vs. Dava açılmadan önce uzlaştırmacı arıyor.
Temennim bu yönde. Genelde anında görüntü yapıyorlar şikayet üzerine. Geçmiş olsun.Yani kurtulduk sanırım çünkü 1 ay oldu öyle bir şey olacak olsa çoktan ifadem alınırdı.