Neler Yeni

Erkek adam bb krem veya yüz nemlendirici kullanır mı?

2mApoo

80+ Silver
Arkadaşlar bb krem & yüz aydınlatıcı (nemlendirici) kullanacağım toplum içinde alay konusu olur mu?

Bir de önerdiğiniz bb krem & nemlendirici, yüz aydınlatıcı var mı?

(Yüzümde nemlendirici test ettim kullandıktan sonra yüzümün rengi açılıyor (babyface) oluyorum rengim açılıyor.)

Şu an evde bulunanlar:
Farmasi light to medium bb krem.
Biobellinda aydınlatıcı krem.

(Bu arada güneydoğu bölgesinde yaşıyorum, ondan dolayı toplumda alay konusu olur mu diye sordum.)
Urfalı adam krem sürmez karşim çamur sürecen mis gibi
Ben diyarbakırlıyım geçenlerde sivilce çıkmıştı yüzümde tezek sürdüm. Doğulu olmanın zorlukları işte naparsın

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
Arkadaşlar bugün yüzüme bb krem uygulayıp okula gittim yüz rengim açıldı + sivilce, yara izleri kapandı ama renk çok beyazlamıştı fondöten gibiydi birkaç kişi tarafından alay konusu oldu onun dışında bir şey yoktu.

Yüz rengim falan açılmıştı benim hoşuma gitti fakat dışardakiler kadın gibi olmuşsun falan diyordu.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
BB krem kullanmak yapabileceğin en büyük hatalardan biri olur, fondöten sürmüşsün gibi gözükür. Sen de yazmışsın zaten yüz rengim açılıyor diye. Aşırı nahoş durur. Makyaj yapmış bir erkek görmüş gibi de tepki verir toplum doğal olarak. Kullanmanı önermem. Nemlendirici kullanabilirsin. Yüz ve ellerde kullanılması gerek düzenli şekilde bana kalırsa. Bunun haricinde temizliğine dikkat etsen kâfi.

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
BB krem kullanmak yapabileceğin en büyük hatalardan biri olur, fondöten sürmüşsün gibi gözükür. Sen de yazmışsın zaten yüz rengim açılıyor diye. Aşırı nahoş durur. Makyaj yapmış bir erkek görmüş gibi de tepki verir toplum doğal olarak. Kullanmanı önermem. Nemlendirici kullanabilirsin. Yüz ve ellerde kullanılması gerek düzenli şekilde bana kalırsa. Bunun haricinde temizliğine dikkat etsen kâfi.
Hocam peki önerdiğiniz güçlü & güzel bir nemlendirici varmı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,053
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom