Fakat okulda gideceğini çok düşünmüyorum. Baya güçlü ve esans oranı çok yüksek olduğundan dolayı.Kalıcılık olarak Masion Crivelli Oud Maracuja efsanevi bir ürün. Canavar gibi. Fakat daha önce hiç koklama imkanım olmadı. Beymen mağazasından koklanabilir diye düşünüyorum.
Evet hocam ekstrem pahalı.fiyatı da baya tuzluymuş ama o kadar değil en fazla 5-6 k civarı bişey alabilrm
?Evet hocam ekstrem pahalı.
JPG Le Male Le Parfum
JPG Le Male Elixir
Dior Homme intense (Performansı düştü diyenler oluyor tam bilgim yok kalıcılığı hakkında)
YSL MYSLF
Azzaro Most Wanted
Bir de artık klişeleşmiş olan Armani Stronger With You
Bu parfümler sevilen kışın parfümleri. Eğer ki daha fazla bilgi (notaları, kalıcılığı vb. gibi) fragnatica sitesinden bakabilirsin.
axe sıkın gecın yawBütçe sıkıntısı yok ama çok abartmamak şartıyla böyle kalıcı ,güzel,hoş kokan hem okulda ,hem de özel günlerde, biriyle buluşacağım zaman kullanabileceğim bir parfürm istiyorum önerileriniz bekliyorum.
6k bütçe varsa 2 tane parfüm alın bence boynerde indirim var şuan bitane yaz bitanede kış için atıyorum 2 side çok hoş kokularfiyatı da baya tuzluymuş ama o kadar değil en fazla 5-6 k civarı bişey alabilrm