G Gri Caner 80+ Titanium Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 30,725 En İyi Cevap 7 Perşembe, 23:55 #14 REEX yazmış: Bu Creed aventusu heryerde tavsiye olarak görüyorum. Devamı için tıklayın... Güzel koku cidden. Benim kullandığım bir parfüm. Kokusu şey gibi, hani şu canlı siyah beyaz (80'li yıllar siyah beyazı değil) reklamlarda oynayan erkekler olur ya. O tarz erkeksi bir koku.
REEX yazmış: Bu Creed aventusu heryerde tavsiye olarak görüyorum. Devamı için tıklayın... Güzel koku cidden. Benim kullandığım bir parfüm. Kokusu şey gibi, hani şu canlı siyah beyaz (80'li yıllar siyah beyazı değil) reklamlarda oynayan erkekler olur ya. O tarz erkeksi bir koku.
S sellamoglu 80+ Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 274 Dahası Reaksiyon skoru 80 Konum Adana İsim alperen selamoğlu Instagram selamogllu Cuma, 09:32 #15 hocam alberto sego iyidir aventus süper çalışmaları iyi diye biliyorum Mesaj otomatik birleştirildi: Cuma, 09:33 aynı zamanda bargellodan uzak durmanı tavsiye ederim.boşa paran gitmesin
hocam alberto sego iyidir aventus süper çalışmaları iyi diye biliyorum Mesaj otomatik birleştirildi: Cuma, 09:33 aynı zamanda bargellodan uzak durmanı tavsiye ederim.boşa paran gitmesin