hocam zara man uomo kullandım uzun süre beğenirseniz alın bende kokusu arada bırakmıyor ya kötü diyorlar ya güzel . şuan mad bruno gold kullanıyorum çok kalıcı değil ama kokusunu yitirene kadar (5-6 saat ) kendini çok rahat hissettiriyor çoğu kişiden erkek parfümü kokusu geliyor lafını duydumtaş çatlasın 300 TL ye kadar temiz fresh bi koku lazım ben sporcuyum karakterime uygun bi parfüm önere bilirmisiniz
Hocam bargello falan önermişler boşver onları. Öncelikle hangi şehirde ikamet ediyorsun sana ona göre bir kaç muadil markası söyleyecğim ona göre yol alırsın ha illa muadil olmaz diyorsanız Watsons yada gratisten Antonio Banderaslara bakın Özellikle blue ferah güzel bir parfüm ama şunu bil ferah fresh dediğimiz parfumlerden yüksek kalıcılık beklememelisin arada tazeleme yaparsın.taş çatlasın 300 TL ye kadar temiz fresh bi koku lazım ben sporcuyum karakterime uygun bi parfüm önere bilirmisiniz
ankarada yaşıyorum hocamHocam bargello falan önermişler boşver onları. Öncelikle hangi şehirde ikamet ediyorsun sana ona göre bir kaç muadil markası söyleyecğim ona göre yol alırsın ha illa muadil olmaz diyorsanız Watsons yada gratisten Antonio Banderaslara bakın Özellikle blue ferah güzel bir parfüm ama şunu bil ferah fresh dediğimiz parfumlerden yüksek kalıcılık beklememelisin arada tazeleme yaparsın.
Hocam Ankara'da delamore parfüm var Instagram hesabıda var direk mağazasına gidin Mustafa abi size yardımcı olacaktır ilgili ve bilgili biri tarif ettiğiniz özelliklerde parfumlerden birini deneyerek alırsınız oradan ben size Polo blue önerebilirim fresh olarak kalıcılığı diğer parfümlere göre azdır ama haberiniz olsun.ankarada yaşıyorum hocam