Neler Yeni

erkek parfüm önerisi

Haksoy06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Hüseyin Aksoy
taş çatlasın 300 tl ye kadar temiz fresh bi koku lazım ben sporcuyum karakterime uygun bi parfüm önere bilirmisiniz

Receb İvedik

80+ Bronze
taş çatlasın 300 TL ye kadar temiz fresh bi koku lazım ben sporcuyum karakterime uygun bi parfüm önere bilirmisiniz
hocam zara man uomo kullandım uzun süre beğenirseniz alın bende kokusu arada bırakmıyor ya kötü diyorlar ya güzel . şuan mad bruno gold kullanıyorum çok kalıcı değil ama kokusunu yitirene kadar (5-6 saat ) kendini çok rahat hissettiriyor çoğu kişiden erkek parfümü kokusu geliyor lafını duydum

mameti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Orhan Şahin
taş çatlasın 300 TL ye kadar temiz fresh bi koku lazım ben sporcuyum karakterime uygun bi parfüm önere bilirmisiniz
Hocam bargello falan önermişler boşver onları. Öncelikle hangi şehirde ikamet ediyorsun sana ona göre bir kaç muadil markası söyleyecğim ona göre yol alırsın ha illa muadil olmaz diyorsanız Watsons yada gratisten Antonio Banderaslara bakın Özellikle blue ferah güzel bir parfüm ama şunu bil ferah fresh dediğimiz parfumlerden yüksek kalıcılık beklememelisin arada tazeleme yaparsın.

Haksoy06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Hüseyin Aksoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bargello falan önermişler boşver onları. Öncelikle hangi şehirde ikamet ediyorsun sana ona göre bir kaç muadil markası söyleyecğim ona göre yol alırsın ha illa muadil olmaz diyorsanız Watsons yada gratisten Antonio Banderaslara bakın Özellikle blue ferah güzel bir parfüm ama şunu bil ferah fresh dediğimiz parfumlerden yüksek kalıcılık beklememelisin arada tazeleme yaparsın.
ankarada yaşıyorum hocam

mameti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Orhan Şahin
ankarada yaşıyorum hocam
Hocam Ankara'da delamore parfüm var Instagram hesabıda var direk mağazasına gidin Mustafa abi size yardımcı olacaktır ilgili ve bilgili biri tarif ettiğiniz özelliklerde parfumlerden birini deneyerek alırsınız oradan ben size Polo blue önerebilirim fresh olarak kalıcılığı diğer parfümlere göre azdır ama haberiniz olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,199
Üyeler
162,647
Son üye
Burak.46
Top Bottom