Spor mu ? Nasıl bir şey istiyorsunuz ? Bütçeniz nedir ?Erkek şort önerir misiniz?
Dışarıda giyeceğim, spor ya da kot fark etmez. Bütçe yaklaşık 300 lira.Spor mu ? Nasıl bir şey istiyorsunuz ? Bütçeniz nedir ?
Zara'da keten karışımlı güzel şortlar oluyor onlara bakabilirsiniz. Açık renkler falan daha güzel duruyor. Üstüne de açık renk tişört veya gömlekle güzel gider.
hocam fitness için üst tavsiyeside var mı şöyle çok ter çekmeyen bol hava alan darlamayan bir şeyKaç yıllık hayatımda aldıgım en iyi şort olabilir. Aşırı rahat, terletmez, kalitesi fiyatına göre güzel. Ben martta 120'ye almıstım ama tekrar alcak osaydım bu fiyattan tercih edebilirdim.
Biraz kısa ve rahatlık mevzusu bedene göre degisir diye dusunuyorum. İmkanın varsa mağazada denemeden geçme.Erkek Siyah Fitness Şortu 500 - Essentials
Erkek Siyah Fitness Şortu 500 - Essentials null Yumuşak, rahat, belden bağlamalı ve çok sayıda kullanışlı cebe sahip bu modası geçmeyen şort, her zaman üzerinize tam oturur. Bu klasik şortu her yere giderken tercih edebilirsiniz.www.decathlon.com.tr
salona gittiğim dönemde evde ne varsa eski falan onlari degerlendiriyordum kendi adıma. Ama spor ürünleri için ilk tercihim hep decathlon oluyor. Günlük kullanim icin de fiyatina göre performansını beğeniyorum urunlerinin. İndirimleri de takip edin bence ihtiyaciniza göre güzel ürünler düşebiliyor.hocam fitness için üst tavsiyeside var mı şöyle çok ter çekmeyen bol hava alan darlamayan bir şey