Hocam arkadaş gelmiş, bir ricada bulunmuş. Neden böyle dalga geçer gibi cevap yazdınız anlamadım doğrusu.bitpazarı.com
Kendi aldığı yerleri söylüyor işte ne yapsın kankam.Hocam arkadaş gelmiş, bir ricada bulunmuş. Neden böyle dalga geçer gibi cevap yazdınız anlamadım doğrusu.
Beyler çok pahalı olmamak şartıyla kaliteli kullandığınız tavsiye edeceğiniz markalar veya siteler var mı?
ne dalga geçmesi la, bit pazarındaki elbiseler belki senin giydiğinden daha iyi haldedir olsa gider alırım burda yok. Hepsi olmasa da güzel şeyler bulunuyor niye olmasın. Ha illa mağazadan alıcam diyosa uzun 1.80 felan varsa defacto iyi .boy biraz daha kısa ise LC waikiki ben bunu derken dalga geçmiyordum anlayacağın. Hatta bu sene belki bu dediğim şey lüks olacak. Ki umarım bit pazarı bile lüks olmazHocam arkadaş gelmiş, bir ricada bulunmuş. Neden böyle dalga geçer gibi cevap yazdınız anlamadım doğrusu.
Avva bildiğim kadarıyla kalbur üstü bir marka zaten dimi hocam.![]()
Avva Erkek Antrasit Kapüşonlu 3 İplik Şardonlu Pamuklu Sweatshirt E001018 - Fiyatı, Yorumları
Avva Erkek Antrasit Kapüşonlu 3 İplik Şardonlu Pamuklu Sweatshirt E001018 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
5 tane aldım bunlardan fiyatına göre çok çok çooook kaliteli kaçırma derim. LCW'de bile 300-350 ye çöp swetler varken bu hem sıcak tutuyor hem de rengi olsun üstte duruşu olsun çok güzel.
valla bunları giydikten sonra başka sweet giyesim gelmedi bunca zaman keşfedememiş olmama yanarım..Avva bildiğim kadarıyla kalbur üstü bir marka zaten dimi hocam.
Fiyuatı da uygun yani 290 tl ye dediğin gibi lcw da 350 felanvalla bunları giydikten sonra başka sweet giyesim gelmedi bunca zaman keşfedememiş olmama yanarım..