Neler Yeni

Erkekler İçin Cilt Bakım Ürünleri Tavsiyesi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,601
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Gençler cilt bakım ürünü arıyorum böyle sıkça kullandığıniz ama şiddetle tavsiye ettiğiniz neler var özellikle ciltteki siyah noktaları ve lekeleri alan ürün var mı pürüzsüz ipeksi bir yüz için ne kullanmak gerekiyor şimdiden teşekkür ederim 🤗

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Ömer Aslan
Rez banada lazım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,601
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
Instagram
https://www.instagram.com/abdulkadir_1998
Twitter
AbdulKadir_1998
Kış aylarında nemlendirici krem arko,nivea,neutrogena tavsiyemdir.Yaz aylarında ise kesinlikle ama kesinlikle güneş kremi cilt bakımı için şart.Lekeler vs için bilmiyorum çünkü bende yok

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,601
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kış aylarında nemlendirici krem arko,nivea,neutrogena tavsiyemdir.Yaz aylarında ise kesinlikle ama kesinlikle güneş kremi cilt bakımı için şart.Lekeler vs için bilmiyorum çünkü bende yok
Bende de çok yok hatta az ama hiç olmasın istiyorum biraz takıntılıyim özellikle bu cilt konusunda

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Twitter
AbdulKadir_1998
Bende de çok yok hatta az ama hiç olmasın istiyorum biraz takıntılıyim özellikle bu cilt konusunda
Ben genel olarak sabah uyandıktan sonra dove sabunla güzelce yüzümü yıkarım klasik dove sabunlarını biliyorsunuzdur onunla güzelce yıkadıktan sonra 1 2 saat sonra söylemiş olduğum nemlendirici kremleri kullanırım. Bir çok ürün var ama genel olarak yüzün temiz ve nemli olması cilt bakımı için bence yeterli insanlar deli gibi ürün kullanıyorlar yok şu yok bu diye diye ciltteki gözenekleri tıkayıp cildin daha da kirlenmesini ve doğallığını kaybetmesine sebep oluyorlar çok fazla ürün kullanmak değil ihtiyacın olan ürünü kullanmak cilt bakımın temeli.Yoksa bir sürü yüz maskesi var yok siyah leke yok şu leke yok bu leke diye say say bitmez cildi güzel tutmak için o kadar fazla kimyasal sürmek ve umut beklemek zararlı.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,601
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ben genel olarak sabah uyandıktan sonra dove sabunla güzelce yüzümü yıkarım klasik dove sabunlarını biliyorsunuzdur onunla güzelce yıkadıktan sonra 1 2 saat sonra söylemiş olduğum nemlendirici kremleri kullanırım. Bir çok ürün var ama genel olarak yüzün temiz ve nemli olması cilt bakımı için bence yeterli insanlar deli gibi ürün kullanıyorlar yok şu yok bu diye diye ciltteki gözenekleri tıkayıp cildin daha da kirlenmesini ve doğallığını kaybetmesine sebep oluyorlar çok fazla ürün kullanmak değil ihtiyacın olan ürünü kullanmak cilt bakımın temeli.Yoksa bir sürü yüz maskesi var yok siyah leke yok şu leke yok bu leke diye say say bitmez cildi güzel tutmak için o kadar fazla kimyasal sürmek ve umut beklemek zararlı.
Elbette öyle bende de eşek sütlü lifli sabun var her sabah onu yapıyorum krem sürüyorum ama işim gereği ortamım kirli olduğu için kirleniyor bu da sinirimi bozuyor illaki ürünler vardır tabi en temel nedeni beslenmeden geçiyor yağlı tuzlu şekerli asitli şeyler cilde direk etki ediyor onları kullanmıyorum zaten hiç ama yine de bir takım lekeler oluyor onları yok etmem lazım 😁

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Twitter
AbdulKadir_1998
Elbette öyle bende de eşek sütlü lifli sabun var her sabah onu yapıyorum krem sürüyorum ama işim gereği ortamım kirli olduğu için kirleniyor bu da sinirimi bozuyor illaki ürünler vardır tabi en temel nedeni beslenmeden geçiyor yağlı tuzlu şekerli asitli şeyler cilde direk etki ediyor onları kullanmıyorum zaten hiç ama yine de bir takım lekeler oluyor onları yok etmem lazım 😁
O zaman sıcak buharı deneyebilirsiniz güzel oluyor cildi temizlemesi için

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,601
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom