Neler Yeni

Erkeklerde boy uzaması 15yasıma 3ay var

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
İlyas Acar
Yok öyle bir şey yaşı küçük evet uzayabilir hala ama sonuç olarak aile ortalamasının çok üstüne çıkmayacak boşuna umut vermemek gerek ailesinin boyuna bakarsak 180 in üstüne çıkacağını sanmıyorum
aile ortalamasının üstüne çıkabilir. Bunu zaman gösterir. Zaten boyunun uzaması demek illa 2m olacağı anlamına gelmiyor değil mi

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Boyum hep kısa oldu şimdiye kadar sınıftaki en kısa çocuklardan biriydim
Boyum 162 163 sağlıklı ve düzenli besleniyorum yeterince d vitamini tuketiyorum
boyumu nasıl uzatabilirim sadece fenerimi
Herkes farklı biseyler diyor
Tamamen genetik ile alakalı bir durum, yaptığın ekstra faaliyetler ve etkinlikler çok az etki ediyor ama yine de etkinliklerden ve faaliyetlerden eksik kalmayın. 16 yaşındayım boyun 185 civarında. Baba tarafım genel olarak 185 üstü, o tarafa çekmişim. Ama uzun yıllar boyunca yüzücülük yaptım. Bunun da katkısı var. Yüzme, basketbol, voleybol önerdiğim sporlar. Bunları yaptıktan sonra uzamıyorsanız yapacak bir şey yok.

MehmeTD

80+ Bronze
aile ortalamasının üstüne çıkabilir. Bunu zaman gösterir. Zaten boyunun uzaması demek illa 2m olacağı anlamına gelmiyor değil mi
Uzayacak tabi ki uzamayacak demiyorum sadece uzun diyeceğimiz boylarda olmak istiyorsa boşuna umutlanmaması gerektiğini söylüyorum

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Ahmet Aydın
Yaşına göre boyun iyi bence. Daha da uzar yani.

DaLiberal

80+
Tamamen genetik ile alakalı bir durum, yaptığın ekstra faaliyetler ve etkinlikler çok az etki ediyor ama yine de etkinliklerden ve faaliyetlerden eksik kalmayın. 16 yaşındayım boyun 185 civarında. Baba tarafım genel olarak 185 üstü, o tarafa çekmişim. Ama uzun yıllar boyunca yüzücülük yaptım. Bunun da katkısı var. Yüzme, basketbol, voleybol önerdiğim sporlar. Bunları yaptıktan sonra uzamıyorsanız yapacak bir şey yok.
Arkadaşım 2009 ocak doğumlu babası 168 fln çocuk 182

aagr3siff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Sertaç İslam
Kanka cidden boyu takmamalısın zamanında bende bu forumda boyla alakalı bi soru sormuştum 1 ay sonra 18 yaşına girecceğim ve boyum 168 ben arkadaşlarım arasında 1 70 diyorum. Eğer niyetin kız peşinde koşmak falansa evet boyu takabilirsin seni tutan yok ama dediğim gibi boy gerçekten kimsenin elinde olan bir şey değil. Uzarsın uzamazsın takma kafayı. Vücut geliştirme sporcusu Furkan Er de 1 68 mesela. Ha bilmiyorum senin yaşında ben kızlar bakmaz falan diyip çok ağlardım boy diye ancak boyun etkisi kızların belkide %5 lik kesimini kapsıyor. Çok dert etme sen yinede.

NightWish2434

80+ Silver
genlere bağlı kanka

serwintes

80+ Gold
aga genetik lafına takılma deli saçması sadece. Bizim sülale de 180 den uzun adam yok. Ben boyumu böyle uzatmaya calıstım ve işe yaramıştı. Sen yapmaya başla bir süre sonra dizlerinin ağrıdığını bacaklarının ağrıdığını farkedeceksin işte o zaman başardığını anla
tabii efendim
Mesaj otomatik birleştirildi:

2006 2007 doğumlu gdolu nesilden isen evet boyun allah ne verdi uzar (trgeneli cidden böyle)
ama bu işin çok çok çok büyük kısmı genetik yediğin içtiğin yaptığın sporun falan çok çok minimalize bi etkisi var

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çetin Kandemir
Spor yapmanı tavsiye ederim fazla ağır kaldırmamak şartıyla body yapabilirsin boy %90 genetik barfiks vs çekersen biraz faydasını görürsün

DaLiberal

80+
tabii efendim
Mesaj otomatik birleştirildi:

2006 2007 doğumlu gdolu nesilden isen evet boyun allah ne verdi uzar (trgeneli cidden böyle)
ama bu işin çok çok çok büyük kısmı genetik yediğin içtiğin yaptığın sporun falan çok çok minimalize bi etkisi var
Bu minimalize etki ne kadar genetik pek kymmiyi değil genetiği asma ihtimalim nedir

dextermr

80+
aga genetik lafına takılma deli saçması sadece. Bizim sülale de 180 den uzun adam yok. Ben boyumu böyle uzatmaya calıstım ve işe yaramıştı. Sen yapmaya başla bir süre sonra dizlerinin ağrıdığını bacaklarının ağrıdığını farkedeceksin işte o zaman başardığını anla
yaş ve boy kac hocam ayrıca deli saçması dedigin şeye bilim deniyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,413
Üyeler
173,037
Son üye
St3r30
Top Bottom