Neler Yeni

Erkeklere Yakışan Takılar

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Asil

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,826
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Komiksiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Giyim tarzınızın nasıl olduğuna bağlı benim giyim tarzıma göre böyle bileklik, saat ve benzer takılar yakışıyor.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Genelde hatta çoğunlukla bu tarz giyinirim size yakismiyor yada kendinize yakıstıramadınız diye yok igrenc yok bedava verseler takmam tarzi konusmaniz cok komik
kardesim senin anlamanda sorun mu var sen begenmissin etmissin bunu belirtmissin ben de begenmemisim igrenc demisim, bedava verseler takmam demisim. nihayetinde fikrimi belirtmisim. kalkip sana hakaret etmedik, bileklige ettik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
hamza ilkaya
kardesim senin anlamanda sorun mu var sen begenmissin etmissin bunu belirtmissin ben de begenmemisim igrenc demisim, bedava verseler takmam demisim. nihayetinde fikrimi belirtmisim. kalkip sana hakaret etmedik, bileklige ettik.
Tamam dostum
IMG_3247.png

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
yunusemre
Komiksiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Giyim tarzınızın nasıl olduğuna bağlı benim giyim tarzıma göre böyle bileklik, saat ve benzer takılar yakışıyor.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Genelde hatta çoğunlukla bu tarz giyinirim size yakismiyor yada kendinize yakıstıramadınız diye yok igrenc yok bedava verseler takmam tarzi konusmaniz cok komik
kıme neyı kanıtlamaya calısıyon hacı sen

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
yunusemre

MehmeTD

80+ Bronze
Dışarda olmaması kaydıyla çelik kolye güzel duruyor tshirt içinden vs. saatinin kordonu deriyse deri bi bileklik güzel durabilir

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
XXXX
Dışarda olmaması kaydıyla çelik kolye güzel duruyor tshirt içinden vs. saatinin kordonu deriyse deri bi bileklik güzel durabilir
saatin kordonu çelik çeilk kolye felan bakıyorumda bulamıyorum güzel

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Saat hatta bileklik başka takıya gerek yok hocam, erkek adam zırvalarını anlatmıyorum erkekliğiniz küpeyle bozulmaz ama kötü durur bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom