Kendiliğinden gitmez mi ya?Jinekomasti olabilir. İnternette aratabilirsin. Zayıf olsan da kilolu olsan da oluşabilir bir durum. Rahatsız oluyorsan doktoruna başvurabilirsin. Bir operasyon ile düzeltilebiliyor.
Yağlıyım biraz sanırım. Göbeğim çok yok ama fit de durmuyorum.Yağ oranını biliyor musun ya göğüslerinde yağ birikmiş ya da jinekomasti var
Hayır basit bir ameliyatı varKendiliğinden gitmez mi ya?
Yağ üretimindeki artıştan kaynaklanan meme büyümelerinde özellikle meme başının altında sert ve yumru tarzdaki doku hissedilmez. Jinekomasti gelişen hastalarda ise meme başının altında sert, yoğun, lastik kıvamında ve yumru şeklinde bir doku hissedilmesi söz konusudur.Kendiliğinden gitmez mi ya?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yağlıyım biraz sanırım. Göbeğim çok yok ama fit de durmuyorum.
Hayır gitmez maalesef. Eğer jinekomasti ise zayıflasan da belirgin olacaktır maalesef. Tek çözümü operasyon. Çok dertli bir şey değil. Çok rahatsız ediyorsa seni gözünde bu kadar büyütme.Kendiliğinden gitmez mi ya?
Bende bir sertlik yok. Yağ mı yani?Hayır basit bir ameliyatı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yağ üretimindeki artıştan kaynaklanan meme büyümelerinde özellikle meme başının altında sert ve yumru tarzdaki doku hissedilmez. Jinekomasti gelişen hastalarda ise meme başının altında sert, yoğun, lastik kıvamında ve yumru şeklinde bir doku hissedilmesi söz konusudur.
benim şiş değildi 45 kilo falandım dokununca ağrıyordu akrabalarımız kanser falan olabilirsin demişti. Ben takmadım şuan ağrımıyor doktora gitmiştik ve dediği şey: ergenliğe giriyorsun evlatErkeğim 15 yaşındayım, ve son 1 senedir göğüslerim epey şişti ve rahatsız olmaya başlaıdm. Bunun sebebi nedir? Kilo mu?