Ağırmasıyla ergeliğin ne alakası var neyse benimki ağırmıyor.benim şiş değildi 45 kilo falandım dokununca ağrıyordu akrabalarımız kanser falan olabilirsin demişti. Ben takmadım şuan ağrımıyor doktora gitmiştik ve dediği şey: ergenliğe giriyorsun evlat
Bundan sebep doktora gitmem saçma olmaz mı? 1 senede 20 kg aldım. Yağ da olabilir çünkü göbeğim o kadar da yağlı değil.En iyisi bir doktora gitmek olur
Yağdır büyük ihtimal ama neden saçma olsun çok kötü bir görüntüsü var ben bir daha gideceğim doktora emin olmak içinAğırmasıyla ergeliğin ne alakası var neyse benimki ağırmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bundan sebep doktora gitmem saçma olmaz mı? 1 senede 20 kg aldım. Yağ da olabilir çünkü göbeğim o kadar da yağlı değil.
Bende göbeği elli etmesini engelliyor, bir de bol giyinirsen çok da belli olmuyor ama yürürkenki hissiyat ve normal kalıp giyinince belli olması hoş değil.Yağdır büyük ihtimal ama neden saçma olsun çok kötü bir görüntüsü var ben bir daha gideceğim doktora emin olmak için
Bence yaza kadar hallet zaten baya kolay bir şey önce doktora git jine yok derse spor yaparsınBende göbeği elli etmesini engelliyor, bir de bol giyinirsen çok da belli olmuyor ama yürürkenki hissiyat ve normal kalıp giyinince belli olması hoş değil.
Ergenlikte çoğu kişide jinekomasti görülür. Eğer ergenlik sebepli jinekomasti ise 17-18 yaşında geçer.Kendiliğinden gitmez mi ya?
Yağlıyım biraz sanırım. Göbeğim çok yok ama fit de durmuyorum.
Yaşına göre kilon fazla bir de sağlıklı beslenErkeğim 15 yaşındayım, ve son 1 senedir göğüslerim epey şişti ve rahatsız olmaya başlaıdm. Bunun sebebi nedir? Kilo mu?
Hamburger , paket ürünleri falanYaşına göre kilon fazla bir de sağlıklı beslen
Tatlıyı evinde yap ye meselaYaşına göre kilon fazla bir de sağlıklı beslen
Hamburger , paket ürünleri falan
Kilom normal gibi fakat çok yağlı besleniyorum. Ev yemeklerini beğenmiyorum.Yaşına göre kilon fazla bir de sağlıklı beslen
Hamburger , paket ürünleri falan
Tatlıyı evinde yap ye mesela
İşte sağlıksız beslendiğin belli zaten ev yemeklerini niye beğenmiyosun yapan mı yokKilom normal gibi fakat çok yağlı besleniyorum. Ev yemeklerini beğenmiyorum.
Son 1 senede çok hızlı kg alıp verdim.