Neler Yeni

Erken kalkmak için

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,549
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Anlıyorum bu gerçekten zor gibi gözüküyor ancak hiç değil. Dün öğlen bir şey hayal ettim. Polislerin bana bir şey sorması geldi aklıma. Lan ne saçmalıyorsun dedim kendime ve unuttum olayı. Akşam abimlerdeydim. Eve dönüyordum. Kulaklık takmış kapişonumu kapatmış gidiyordum. Yere bakarken biri önümde belirdi. Kafamı yükseltim. Baktım bekçi. TC istedi, verdim. Teşekkür etti, gitti. Genel kontrolmuş. İki dakika düşündüğüm şey birkaç saat sonra gerçekleşti. Daha anlatmadığım onlarca kez bu durumu yaşadım. İmkanım olursa diğerlerini de anlatırım. Siz sadece inanın.
Dur ne?!??!!??!?!?

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Dur ne?!??!!??!?!?
Bak gerçekten. Hep öyle olaylar yaşıyorum. Bana güven sadece inan. Bak zamanlar nasıl isteklerin gerçek oluyor göreceksin. Bir arkadaşım aile baskısından yakınıyordu. Dediklerimi uyguladı. Bak gerçekten babası o kadar nazikleşmeye başladı ki sen görsen bile inanmazsın.

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
Size %100 çözümle geldim mehter marşını indiriyorsun ses booster indiriyorsun alarmla çaldırıyorsun hacanın şalgamını içmiş gibi enerjik oluyosun

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
861
İsim
Doğukan
Tabi tedbir olarakta kalkmak istediğiniz saate en sevdiğiniz şarkıyı alarm olarak kurun.
Her şey iyi hoşta şu kısma katılmıyorum. Sürekli aynı sesi veya şarkıyı duymak zaten insanı bıktıran bir şey bunu sevdiğin bir şarkıyla yaparsan şarkıdan soğuman çok olası. Bu durumu bizzat yaşadım :D

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Tecrübelerimi paylaştım. Sen kendine göre ayarla onu.😂
Her şey iyi hoşta şu kısma katılmıyorum. Sürekli aynı sesi veya şarkıyı duymak zaten insanı bıktıran bir şey bunu sevdiğin bir şarkıyla yaparsan şarkıdan soğuman çok olası. Bu durumu bizzat yaşadım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,105
Üyeler
160,638
Son üye
Hellwoon980
Top Bottom