alkolikpanda
80+ Bronze
boş yapmayın yav irade meselesi iradeni geliştireceksin kardeşim
Knk sen onu bunu bırak en iyisi al şu parayı ;boş yapmayın yav irade meselesi iradeni geliştireceksin kardeşim
İrade - (İstenç) :boş yapmayın yav irade meselesi iradeni geliştireceksin kardeşim
Ya knk dün çok enteresan bişey oldu@Halsiz naptın dostum?
Yaw olm nasıl başarıyorsun bunu umarım her sabah yapmıyorsundur kendine eziyet la bu4:53'ten günaydınlar.
Kanka bazen 3'te kalkıyorum. Daha geç kalktım bugün. İşinden nefret ettiğini söyledin. Eğer işinde seveceğin bir yer bulursan başarırsın.Yaw olm nasıl başarıyorsun
Bu imkansız gibiKanka bazen 3'te kalkıyorum. Daha geç kalktım bugün. İşinden nefret ettiğini söyledin. Eğer işinde seveceğin bir yer bulursan başarırsın.
Neye inanırsan o olur. Sen sadece beynine işini seveceğini söyle bak. Göreceksin işe gitmek için can atacaksın.Bu imkansız gibi
Hatta imkanı bile yok....
Bu gece deneyeceğimSelam dostlar nasılsınız? Beni sorarsanız, ben mükemmelim. İnanmıyorsanız @MematiBaş🚬'a sorabilirsiniz.
Birkaç aydır forumda sürekli bir arkadaşımızın geç kalmaktan yakındığını gördüm. Ve dedim ki neden el atmıyoruz. Biraz sonra anlatacaklarımı uygularsanız emin olun hiçbir zaman hiçbir yere geç kalmazsınız.
Lütfen anlatacaklarımı, "Yav, ne alaka?","Öyle saçmalık mı olur?" gibi sözler söylerek kestirip atmayın. Çünkü faydasını gerçekten göreceksiniz. İnanın ki düşündüğünüz kadar zor değil erken uyanmak.
Hemen birkaç tüyo vereyim;
Bunları yaptığınızda ertesi gün nasıl dinç bir şekilde istediğiniz saatte kalktığınza inanamayacaksınız. Tabi tedbir olarakta kalkmak istediğiniz saate en sevdiğiniz şarkıyı alarm olarak kurun. Ben bu dönem okula sadece bir gün geç kaldım. Onda da içimden yol boyunca bir kaç defa "Geç kalmayacağım çünkü hoca benden sonra gelecek." Dedim. Ve gerçekten de 15 dk geç kalmama rağmen hoca benden sonra girdi sınıfa. Siz sadece inanarak içinizden bunu geçirdiğinizde emin olun başaracaksınız.
- Öncelikle uyanmak istediğiniz saati belirleyin. Örneğin, sabah kalktıktan sonra yemek, banyo, giyim, yol vs gibi ihtiyaçlar 2 saat sürüyor ve sizin okul veya işiniz saat 8'de başlıyor. Bu durumda sizin en geç saat 6'da uyanmanız gerekiyor.
- Akşam yatmadan hemen önce aklınızdan şunları geçirin. "Yarın yapmam gerek x işi için erken kalkmam lazım. Çünkü erken kalkıp o x işini hal edersem. Mutlu olurum"
- Yatağa girdikten sonra 3 kere derin nefes alın, aklınızı boşaltın. Hemen ardından, "Yarın x saatinde kendimi çok dinç ve enerjik bir şekilde hissederek kalktığım için şükürler olsun." diyin. Bunu bir kaç defa tekrarlayın.
- Sabah kalktığınız o x saatinde aklınıza ilk olarak tavana bakmayı getirin. 10 saniye tavana bakmak demek sizin uykunuzun tamamen yok olması demektir.
Belki size mantıksız gelmiş olabilir. Ancak denemekten asla zarar gelmez. Lütfen bir şans verin. Ve yarın bana haber verin; başarabildiniz mi?
@Halsiz @Maykıl @Hudzell @The King of Comedy @Erda Yıldırım @2mApoo
Sen bunu derken patronumun sıcacık gözleme yerken ben sadece 2 simit parası istedim diye azar işitmem neymiş hergün simit parası veremezmişNeye inanırsan o olur. Sen sadece beynine işini seveceğini söyle bak. Göreceksin işe gitmek için can atacaksın.
Anlıyorum bu gerçekten zor gibi gözüküyor ancak hiç değil. Dün öğlen bir şey hayal ettim. Polislerin bana bir şey sorması geldi aklıma. Lan ne saçmalıyorsun dedim kendime ve unuttum olayı. Akşam abimlerdeydim. Eve dönüyordum. Kulaklık takmış kapişonumu kapatmış gidiyordum. Yere bakarken biri önümde belirdi. Kafamı yükseltim. Baktım bekçi. TC istedi, verdim. Teşekkür etti, gitti. Genel kontrolmuş. İki dakika düşündüğüm şey birkaç saat sonra gerçekleşti. Daha anlatmadığım onlarca kez bu durumu yaşadım. İmkanım olursa diğerlerini de anlatırım. Siz sadece inanın.Sen bunu derken patronumun sıcacık gözleme yerken ben sadece 2 simit parası istedim diye azar işitmem neymiş hergün simit parası veremezmiş
Lan parasını benden kesiyon ztn ... neyse burda küfür yasak bişey demiycem
İnanmak zor.