Neler Yeni

Ermenistan'da Darbe Girişimi !

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Anca kendi halkıyla savaşabilirler zaten. Yesinler birbirini...

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Nasıl yazılmamış hayret :)

Başlıktan da anlayabileceğiniz üzere Ermenistan'da bugün bir darbe girişimi gerçekleşiyor. Ermenistan ordusu Başbakan Paşinyan ve hükümetin istifa etmesini istiyor. Ermenistan ordusunun yayınladığı muhtırada, genelkurmay başkanı ve tüm kuvvet komutanlarının imzası olduğu bildirildi. Yani neredeyse tüm ordu ayaklanmış durumda. Bunlara karşılık Paşinyan genelkurmay başkanını görevden alıp halkı sokaklara çağırdı. Hükümet binaları polislerle korunuyor. Bu durumu endişeyle takip ediyoruz.
allah allah çok üzüldüm yav.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başlıktan da anlayabileceğiniz üzere Ermenistan'da bugün bir darbe girişimi gerçekleşiyor. Ermenistan ordusu Başbakan Paşinyan ve hükümetin istifa etmesini istiyor. Ermenistan ordusunun yayınladığı muhtırada, genelkurmay başkanı ve tüm kuvvet komutanlarının imzası olduğu bildirildi. Yani neredeyse tüm ordu ayaklanmış durumda. Bunlara karşılık Paşinyan genelkurmay başkanını görevden alıp halkı sokaklara çağırdı. Hükümet binaları polislerle korunuyor. Bu durumu endişeyle takip ediyoruz.
Ne zaman giriyoruz ermenistana? 🇹🇷 o.O2 :kappa:

smsísmαíl

80+ Silver
tumblr_ede78c7eef16f07a52b7344e35c3510d_70cdcf4c_1280.jpg

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Haklarımızı yiyemeyecekler 30 sene önce canına kıydıkları çocukların hakkı zehiri zıkkım olsun inşallah benim milletimin suçu yokken hamile kadına bile işgence eden bir millet bunlar soyları kurusun inşallah köpek gibi bir birlerini yesinler iki ülke arasında kara yolu açılsın ve birleşelim
Tam olarak amacını anlamadım ama neyse. Bak şimdi öncelikle 30 yıl önceden bahsediyorsun. Yani bu bahsettiklerini yapanların çoğu ölmüş zaten. Sen gidiyorsun sadece Ermeni vatandaşı olduğu için adamın soyu kurusun diyor. O zaman bir Türk yurt dışında ufacık bir şey mi yaptı, kurusun gitsin Türk soyu. Böyle bir mantık olmamalı. O insan sırf Ermenistan'da doğduğu için sen beddua ediyorsun. Bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın. Ermenilerin geçmiste yaptıklarını kesinlikle savunmuyorum. Ama bunu gelecek nesillerine de dayamayı yanlış buluyorum.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Tam olarak amacını anlamadım ama neyse. Bak şimdi öncelikle 30 yıl önceden bahsediyorsun. Yani bu bahsettiklerini yapanların çoğu ölmüş zaten. Sen gidiyorsun sadece Ermeni vatandaşı olduğu için adamın soyu kurusun diyor. O zaman bir Türk yurt dışında ufacık bir şey mi yaptı, kurusun gitsin Türk soyu. Böyle bir mantık olmamalı. O insan sırf Ermenistan'da doğduğu için sen beddua ediyorsun. Bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın. Ermenilerin geçmiste yaptıklarını kesinlikle savunmuyorum. Ama bunu gelecek nesillerine de dayamayı yanlış buluyorum.
Yoo, ne ölmesi? Soykırımı yapan komutanlar, askerler geçtiğimiz aylardaki Karabağ savaşına katıldılar. Hatta Ermanistan bunun reklamını yaptı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
Dostum onlar halen bizden çaldıklarını savunuyorlar anlamamakta ısrarcı mısın bilmem ama senin o onlar gelecek nesile yansıtılmamalıdır dediğin insanlar ta anaokuldan türk düşmanı olarak yetiştiriliyor ve geçmişte yaşattıklsrını şeref gibi anlatıyorlar ecdadlarının yaptıkları Kahramacasına nesilden nesile aktarılıyor bir saniye bile gözümü kırpmam o gözümün önüne 30 sene önceki kayıtlar gelince 1 saniye bile düşünmem

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ne oldu Paşinyann...

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dostum onlar halen bizden çaldıklarını savunuyorlar anlamamakta ısrarcı mısın bilmem ama senin o onlar gelecek nesile yansıtılmamalıdır dediğin insanlar ta anaokuldan türk düşmanı olarak yetiştiriliyor ve geçmişte yaşattıklsrını şeref gibi anlatıyorlar ecdadlarının yaptıkları Kahramacasına nesilden nesile aktarılıyor bir saniye bile gözümü kırpmam o gözümün önüne 30 sene önceki kayıtlar gelince 1 saniye bile düşünmem
Orada nasıl yetiştiriyorlar beni ilgilendirmiyor. Sana saldırmıyorlar. Ben sevmek zorundasın demiyorum, saygı duymak gerektiğini ifade etmeye çalışıyorum. Bir tanesi bile öyle değilse sen de onun hakkına giriyorsun. Genelleme yapmanın yanlış olduğundan bahsediyorum.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Bir şey diyeyim mi?
UMRUMDA DEĞİL!! :)
Umarım düşerler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
Orada nasıl yetiştiriyorlar beni ilgilendirmiyor. Sana saldırmıyorlar. Ben sevmek zorundasın demiyorum, saygı duymak gerektiğini ifade etmeye çalışıyorum. Bir tanesi bile öyle değilse sen de onun hakkına giriyorsun. Genelleme yapmanın yanlış olduğundan bahsediyorum.
Kanka seni ne ilgilendiriyorsa o konuda o konudaki lerle muhattap ol bu konuda benden empati bekleme dünyadaki her tür.çirkef insana empati yaparım ama bi çocuk katili soyundan gelen ve onun yaptıklarıyla gurur duyanlara empati yapamam . Asıl benim ecdadımın hakkına girmiş olurum ben onları normal karşılarsam. Herkes kendi işinde kendi bildiği konuda yorum yapsa durum bu yerlere gelmez

Emir3162

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Emir r
Ermenileri sevmem ama darbe çok farklı bir şey inş can kaybı çok olmaz

Top Bottom