Neler Yeni

🔥İndirim Ernie Ball Regular Slinky Klasik Rock 'N' Roll Elektro Gitar Telleri 259 TL🔥🔥

Murat demir

80+ Bronze
Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
585
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Murat demir
ben her türlü elixir tercih ederim bi hafta bile gitmiyo bende ernieball sadece sahne almak için yapılmış sanki sahneden önce takıp sahne bitince çöpe atmalık
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçen üçlü paketini almıştım birini kullandım diğerleri öyle kutuda duruyo değişme zahmetine değmez
 

spitfire

80+
Katılım
17 Mart 2024
Mesajlar
332
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Burak
Çok teşekkürler, evet sıfır almıştım. Dunlop 65 ürünleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Yorumları epey iyi, özellikle tel temizleyici ve fretboard limon yağı seviliyor. Telleri izopropil alkol ile temizlemek de mümkün diyorlar ama o alkolün gitara değmemesi lazım, hiç değmeden temizlemek oldukça güç ya da tellerin altına naylon geçirimsiz bir şey yerleştirmek ya da temizleme aparatı kullanmak lazım. Ürünler de ucuz değil. Sizce gereksiz mi yoksa almaya değer mi? Dunlop 65 ultraglide ve lemon oil bahsettiğim ürünler. Bu arada limon yağı fiyatlarına baktım, dunlop 65'ten daha pahalı, sanırım Donlop 65'in küçük bir kısmı limon yağı.

Ben sadece limon yagini kullaniyorum 6-7 ayda 1 kez. Telleri temizlemek tel omrunu uzatmiyor, bir ise yaradigini da dusunmuyorum. Tele degecek her sivi oksitlenme surecini hizlandiracaktir. Gitari kullanmadan once elinizi iyice yikamak ve gitari kullandiktan sonra da mikrofiber bez ile telleri silmek alinabilecek en iyi onlem. Diger seyler pek bir sey fark ettirmiyor.
 

Hashus000

80+
Katılım
2 Şubat 2023
Mesajlar
362
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Cihan Bozkır
@spitfire Hocam biraz konu dışına çıkıyorum, mesele de fazla kişisel aslında ama sizce şu indirimdeki 237 liralık ince - orta pena seti 10-46 tel için çok mu incedir? Deneyimli kişiler genelde ince buluyor ama yeni başlayanlar da ince pena seviyor okuduğum kadarıyla. Deneyimli kişilerden de nadiren az yorduğu için ince tel ve ince pena kullananların yorumunu okudum.

Prime Üyeleri İçin Fırsat: Jim Dunlop PVP101 12li Paket Pena https://amzn.eu/d/07J6nlA0
 
Top Bottom