Neler Yeni

Erzurum’da kalabalık bir grup İYİ Parti afişlerine saldırmaya başladı

Megan

80+ Silver
Cumhur ittifakı seçmeni hiç normal değil belli oluyor.
Al birini vur ötekine hiç gelip burda millet ittifakının propagandasını yapma. Ben de gördüm erdoğanın afişinde kesikleri, boyaları vs. Sizin taraf daha eğitimsiz zaten şaşırmıyorum ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekrem İmamoğlu Erzurum saldırısını normal buluyorsundur sen kesin.
100 kişi böyle bir şey yaptı diye genelleme yaparak millet ittifakının trolü olduğunu belli ediyorsun. Ona bakılırsa akpnin seçim aracı, ilçe binası da saldırıya uğramıştı. Çıkıp da bir kere düşünmedim chpliler vahşi diye. Ama siz laf atmaya yer aradığınızdan böyle şeylere takılacak kadar küçük beyniniz var

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Hezekiel
Savaş Barıştır
Özgürlük Köleliktir
CAHİLLİK GÜÇTÜR
George Orwell

Carl-S

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Al birini vur ötekine hiç gelip burda millet ittifakının propagandasını yapma. Ben de gördüm erdoğanın afişinde kesikleri, boyaları vs. Sizin taraf daha eğitimsiz zaten şaşırmıyorum ben

100 kişi böyle bir şey yaptı diye genelleme yaparak millet ittifakının trolü olduğunu belli ediyorsun. Ona bakılırsa akpnin seçim aracı, ilçe binası da saldırıya uğramıştı. Çıkıp da bir kere düşünmedim chpliler vahşi diye. Ama siz laf atmaya yer aradığınızdan böyle şeylere takılacak kadar küçük beyniniz var
Sen ne anlatıyorsun?
Akp verecek birisin kendin demiştin burada aktroll yapan sensin bana cumhur ittifak savunma birader akp savunmak için kırk takla atıyorsun 😂🤣

Megan

80+ Silver
Sen ne anlatıyorsun?
Akp verecek birisin kendin demiştin burada aktroll yapan sensin bana cumhur ittifak savunma birader akp savunmak için kırk takla atıyorsun 😂🤣
Tam tersi akpye laf atmak için kırk takşa atan sensin. Tarafsız yorum yapıyorum ben akp taraftarı bunları yapmadan önce siz zaten karalama çalışmalarını yapıyordunuz kendi kendini bozuyorsun

123kral14

80+ Silver
Sen ne anlatıyorsun?
kankam ekrem e yapılan saldırının aynısı erdoğana yapılınca çok mutlu oluyorsunuz ama ekreme yapınca max cumhur ittifakçı diyorsunuz cidden söylüyorum hiçbirini onaylamıyorum ve orada bir kavga çıksa çok sayıda insanın yaralanacağını ve tüm türkiyeye yayılacağını biliyorum vs.vs. inşAllah REİS kazanacak haydi Allah

lan olum bi oku 0,5 saniye geçmedi mesajı atalı hemen reaksiyyon geldi

Carl-S

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam tersi akpye laf atmak için kırk takşa atan sensin. Tarafsız yorum yapıyorum ben akp taraftarı bunları yapmadan önce siz zaten karalama çalışmalarını yapıyordunuz kendi kendini bozuyorsun
Oğlum ben burada yapılan yanlısı paylaştım istediğimi paylaşırım sana mı soracağım hala akp savunuyorsun pes doğrusu pes.
Halk yaralanması görmezden geliyor sizinkiler.
IMG_20230507_224714.jpg
IMG_20230507_224726.jpg

Megan

80+ Silver
kankam ekrem e yapılan saldırının aynısı erdoğana yapılınca çok mutlu oluyorsunuz ama ekreme yapınca max cumhur ittifakçı diyorsunuz cidden söylüyorum hiçbirini onaylamıyorum ve orada bir kavga çıksa çok sayıda insanın yaralanacağını ve tüm türkiyeye yayılacağını biliyorum vs.vs. inşAllah REİS kazanacak haydi Allah

lan olum bi oku 0,5 saniye geçmedi mesajı atalı hemen reaksiyyon geldi
Erdoğan deprem bölgesine gidince enkaz altında kalsın diye dilek dileyecek kadar cahil bir kesim bunlar. Bunlarda eğitim, medeniyet denen bir şey yok ki

Carl-S

80+ Gold
Erdoğan deprem bölgesine gidince enkaz altında kalsın diye dilek dileyecek kadar cahil bir kesim bunlar. Bunlarda eğitim, medeniyet denen bir şey yok ki
Sende genelleme yapıyorsun kendi kendine çelişiyorsun 😂🤣
Ah ah akp savunmak için bana troll demen komik ve ilginç.

Megan

80+ Silver
Oğlum ben burada yapılan yanlısı paylaştım istediğimi paylaşırım sana mı soracağım hala akp savunuyorsun pes doğrusu pes.
Halk yaralanması görmezden geliyor sizinkiler.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
100 kişi saldırınca ülkenin yarısını suçluyorsan istediğimi söylerim. Ee akpli başkanda kanıt varmış işte suçlunun imamoğlu olduğuna dair. Daha ne anlatıyorsun. Olan yine yaralanan çocuklara oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,830
Üyeler
168,856
Son üye
kaeforwin
Top Bottom