Neler Yeni

ESCAPE FROM TARKOV Öneri

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre
Beyler fiyatlandırılma şekli yüzünden EFT yi korsan olarak denemek zorunda kaldım ve bayıldım şimdi satın almak istiyorum ama standart versiyounu bile 1.5k civarında olmuş EOD sürümü almayınca da pek bir anlamı olmuyor oda 5k ya yaklaşıyor hani belki standart versiyonu alınabilir ama sizce nasıl daha uyguna alabilirim veya bir alternatifiniz varmı 2. el almak gibi ?

anjq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Mehmet
Oyun bela bulaştığında kurtulamıyorsun, atmosfer inanılmaz. Eğer böyle bir bağlanmaya hazırsanız tavsiye ederim. Standart versiyon ile başlayabilirsiniz, belli zamanlarda indirim olduğunda hesabı üst paketlere ugrade edebilirsiniz. Mutlaka kendinize arkadaş bulun daha eğlenceli ve güzel ilerliyor. 2.el olarak hesap satanlar var, o konu da güvenilirlik konusunda nasıl ilerleyebilirsiniz emin değilim.

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun bela bulaştığında kurtulamıyorsun, atmosfer inanılmaz. Eğer böyle bir bağlanmaya hazırsanız tavsiye ederim. Standart versiyon ile başlayabilirsiniz, belli zamanlarda indirim olduğunda hesabı üst paketlere ugrade edebilirsiniz. Mutlaka kendinize arkadaş bulun daha eğlenceli ve güzel ilerliyor. 2.el olarak hesap satanlar var, o konu da güvenilirlik konusunda nasıl ilerleyebilirsiniz emin değilim.
Oyun hakkında bolca video ve canlı yayınlar izledim ve uzun zaman boyunca oynamak isteyeceğim bir oyun olduğunu düşünüyorum. Standart versiyon ile başlayınca sanırım ilk zamanlar da baya bir zorluk çekiyormuşuz. Bu indirim zamanlarını nereden görebilirim ? Arkadaşım var ancak bu oyunu oynayabilme ihtimalleri yok o yüzden genel olarak tek oynayacağım. Sarı sitede bazen ilan oluyor ama bilemedim

anjq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Mehmet
Oyun hakkında bolca video ve canlı yayınlar izledim ve uzun zaman boyunca oynamak isteyeceğim bir oyun olduğunu düşünüyorum. Standart versiyon ile başlayınca sanırım ilk zamanlar da baya bir zorluk çekiyormuşuz. Bu indirim zamanlarını nereden görebilirim ? Arkadaşım var ancak bu oyunu oynayabilme ihtimalleri yok o yüzden genel olarak tek oynayacağım. Sarı sitede bazen ilan oluyor ama bilemedim
Avrupa tatil dönemlerinde oluyor. (yılbaşı vb)

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
indirimde oyun 45 euro yerine 35 euro oluyor ben de almayı düşünüyorum ama kur aşırı yükseldi çok pahalı paketler

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre
indirimde oyun 45 euro yerine 35 euro oluyor ben de almayı düşünüyorum ama kur aşırı yükseldi çok pahalı paketler
Ben oyunu ilk almak istediğimde EOD 1000tl civarındaydı 100euro euroda 10tl civarlarında geziyordu. Şuanda standart versiyonu bile bu fiyatın üzerinde alabilecek durumum varken almadım pişmanım şimdi euro 30 bandında geziyor daha da yukarı çıkması daha da imkansız hale gelicek. Firmanın politikası da çok katı steam veya farklı bir platform ile alakalı da bir şey söylemiyorlar (Bildiğim kadarıyla) 35 euro fiyatına düşse bile halen türk lirası ile aldığımızdan dolayı fiyat tuzlu geliyor... Ki daha bu fiyatların üstüne K.D.V ekliyorlar.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
Bu oyun 1 kişinin yönetiminde onun keyfine bağlı yönetiliyor. Canı sıkılıyor wipe dönemini erkene alıyor, kafası esiyor indirim yapıyor ama çok büyük indirim asla yapmıyor. Adam (nikita) herkesin oynamasını istemiyor zaten bu oyunun. Yaşı büyük ciddi oyunculara hitap ettiğini her zaman söyledi. Standart sürüm evet bir dezavantaja sahip ama ben çok uzun zaman standart olarak oynadım ve 4 kişi ekip olduğumuz için bu eksi taraf bizi çok etkilemedi. Can sıkıcı noktaları oluyor en gıcık tarafı botların ayarları ile sürekli oynaması. Arkası dönük bir pmc bir anda hs atıp tüm zevkini yok ediyor. Oyunun optimizasyonu iyi değil. Elindeki sistem ile de ne kadar keyif alırsın o da ayrı bir mevzu. İndirim beklersen, indirim olacak güne kadar döviz kurları o indirimi yok edebilir hatta daha pahalıya bile gelebilir. Karar senin.

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre
Bu oyun 1 kişinin yönetiminde onun keyfine bağlı yönetiliyor. Canı sıkılıyor wipe dönemini erkene alıyor, kafası esiyor indirim yapıyor ama çok büyük indirim asla yapmıyor. Adam (nikita) herkesin oynamasını istemiyor zaten bu oyunun. Yaşı büyük ciddi oyunculara hitap ettiğini her zaman söyledi. Standart sürüm evet bir dezavantaja sahip ama ben çok uzun zaman standart olarak oynadım ve 4 kişi ekip olduğumuz için bu eksi taraf bizi çok etkilemedi. Can sıkıcı noktaları oluyor en gıcık tarafı botların ayarları ile sürekli oynaması. Arkası dönük bir pmc bir anda hs atıp tüm zevkini yok ediyor. Oyunun optimizasyonu iyi değil. Elindeki sistem ile de ne kadar keyif alırsın o da ayrı bir mevzu. İndirim beklersen, indirim olacak güne kadar döviz kurları o indirimi yok edebilir hatta daha pahalıya bile gelebilir. Karar senin.
Açıklaman için teşekkür ederim. Sanırım bu oyunu oynama şansım oldukça zor hem oyunu oynayacak arkadaşım yok hem de biraz tuzlu o yüzden daha uygun bir zamanda umarım alabilirim.

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre
korsanda tek başına oynayabiliyor musun
Evet oynayabiliyorsun offline olarak. Offline olmasına rağmen inanılmaz keyif almıştım oynarken. Korsan olduğu için kendimi kötü hissettim ve güncelleme geldiğinde çok fazla uğraştığın için daha sonra orjinal alır oynarım diye silmiştim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,229
İsim
a l p e r
Evet oynayabiliyorsun offline olarak. Offline olmasına rağmen inanılmaz keyif almıştım oynarken. Korsan olduğu için kendimi kötü hissettim ve güncelleme geldiğinde çok fazla uğraştığın için daha sonra orjinal alır oynarım diye silmiştim.
kanka ekip yoksa sıkıntı ingilizcen iyi değilse survival oyunlar yabancılarka işkence oluyor. Scum oynarken can çekişiyodum ben. O yüzden ekip yoksa alma bence zaten pahalı

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
Oyun genel olarak güzel, fakat daha çok yolu var. Yapımcı ekip yavaş çalışıyor ve kullandıkları oyun motoru olan Unity Engine sebebiyle optimizasyon konusunda zayıf. Bu sebeple oyun canavar gibi bir sistem istiyor. Canavar derken mümkünse 5800X3D + 3070Ti gibi sistemler. Hatta mümkünse daha iyileri. Oyun tür olarak, PVP + PVE + loot ve survival karışımı bir oyun. Türünün tek örneği diyebiliriz. Bu oyuna en yakın olan oyun DayZ var fakat onunla bile arasında dağlar kadar fark olduğunu söyleyebilirim. Özetle oyun güzel fakat daha çok çalışma gerektiren bir proje. Oyunu alırsan birlikte oynayacak birileri bulabileceğin resmi Türkiye discordu var. Linkini bırakıyorum istersen girip oyunculara sorularını sorabilirsin.

https://discord.gg/EwEVKvAE

Top Bottom