burda satılıyor vpn açıp etkinleştirme olayını yaptıktan sonra oyuna vpnsiz girilirmi onu bilmiyorum ama bilen yazarsa çok iyi olur malum kendi sitesinde çok uçuk fiyatlarKod aldıktan sonra kullanılır fakat nasıl alınır bilmiyorum. link atarsanız bakmak isterim.
Keyi vpn ile alınabiliyorsa vpnsiz oyuna girebilirsin zaten key artık alınmış oluyor. Ben bir deneyeceğim vpnle. Çok sanmıyorum olacağını ama.burda satılıyor vpn açıp etkinleştirme olayını yaptıktan sonra oyuna vpnsiz girilirmi onu bilmiyorum ama bilen yazarsa çok iyi olur malum kendi sitesinde çok uçuk fiyatlar
tamam hocam denedikten sonra buraya yazarmısın?Keyi vpn ile alınabiliyorsa vpnsiz oyuna girebilirsin zaten key artık alınmış oluyor. Ben bir deneyeceğim vpnle. Çok sanmıyorum olacağını ama.
Türkiyede kullanılamaz diyorlar tl ile satılıyor. çözemedim.tamam hocam denedikten sonra buraya yazarmısın?
öyle hocam ru key olduğu içinTürkiyede kullanılamaz diyorlar tl ile satılıyor. çözemedim.
aldınmı bu arada hocamTürkiyede kullanılamaz diyorlar tl ile satılıyor. çözemedim.
alamadım. turkiyede kullanılamaz diyince bıraktım. singaupura rastgele bağlandı oradada alınmaz diyor.öyle hocam ru key olduğu için
Mesaj otomatik birleştirildi:
aldınmı bu arada hocam