Escape From Tarkov Satın alamıyorum

Iberg

80+
Reaksiyon skoru
70
Merhabalar rusya sunucusundan tarkov almaya çalışıyorum vpn ile lakin ödeme yöntemlerinin hiçbiri ülkemizde yok kabul etmiyor . Amazonla almaya çalışıyorum kabul etmiyor. Normal kart kısmıylada kabul etmiyor. Forumlarda okuduğuma göre en sıkıntısız yöntem paypal ile oluyormuş o da bizim ülkemizde yok nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek biri varmı ?

Merhabalar rusya sunucusundan tarkov almaya çalışıyorum vpn ile lakin ödeme yöntemlerinin hiçbiri ülkemizde yok kabul etmiyor . Amazonla almaya çalışıyorum kabul etmiyor. Normal kart kısmıylada kabul etmiyor. Forumlarda okuduğuma göre en sıkıntısız yöntem paypal ile oluyormuş o da bizim ülkemizde yok nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek biri varmı ?
Rusya'nın bölge kilidi var. Alsan da oynayamazsın.

zaten rusya serverlarında oynamak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rusyada lojistik yapıyoruz çoğunlukla rusyada olucam seneye

Rusya'da iken alabilirsin. Rusya dışında zor alırsın.

Hata mı veriyor problem nedir?
kartı girdiğimde direkt hata veriyor hiçbir şekilde aldırmıyormuşki zaten

Payment failed​

Oh no, it looks like there was a temporary error. No funds were debited from your account. Please try again.

hata bu şekilde ama yabancı forumlarda falanda yaşadıklarını söylüyorlardı

kartı girdiğimde direkt hata veriyor hiçbir şekilde aldırmıyormuşki zaten

Payment failed​

Oh no, it looks like there was a temporary error. No funds were debited from your account. Please try again.

hata bu şekilde ama yabancı forumlarda falanda yaşadıklarını söylüyorlardı
Banka kartı mı deniyorsun kredi kartı mı? Ayrıca kartın internete açık olsa bile yurt dışı alışverişlere kapalı olabilir kontrol ettinmi

Banka kartı mı deniyorsun kredi kartı mı? Ayrıca kartın internete açık olsa bile yurt dışı alışverişlere kapalı olabilir kontrol ettinmi
e tabii ki açık o kadar da düşük iq lu değilim :D banka kartıda olmuyor kredi kartıda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,923
Üyeler
174,941
Son üye
Yasofbjdu
Geri