Neler Yeni

Esenyurt Meydan'da ki S*riyeliler

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Esenyurt meydan'da devlet, masaları sandalyeleri kurmuş. Ekmek vb. yemek dağıtıyor.
Tabii S*riyeliler bu fırsatı kaçırır mı? Doluşmuşlar hemen masalara. Okul çıkışı bir parça ekmek alırım diye masaları dolandım, bir Allah'ın kulu bir parça ekmek vermedi.
Abla orucumu açacağım bir parça ekmek verir misin? Diye soruyorum. Beni masadan kovuyor.
Arkadaşlar ciddi anlamda söylüyorum bu s*riyeliler çok azdı. Hani bazen "arınma gecesi" diye dalga geçiyoruz ama durum cidden ona gidiyor. Bir milletin yaşlısı, genci, çoluğu çocuğu, orta yaşlısı, kadını erkeği nasıl bu kadar __ olabilir ya.
50-60 yaşlarında kadının biri (s*riyeli) masaya oturmuş. Önünde de en az 15-20 tane ekmek poşeti var. Abla bir tane alabilir miyim? Orucumu açacağım dedim. Bi küfür etmediği kaldı. Konuşmayı da bilmiyor lvk. Senin tutacağın orucun kabul olacağını mı sanıyorsun?

Bunları bu ülkeye alanında, müsade edeninde Allah bin belasını versin! "Bundan sonra s*riyeli lafını da sansürlü yazacağım"​

İsteyen istediği kadar ırkçı desin. Nefret ediyorum S*riyelisinden de Afganından da.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bir parça ekmek alırız diye girdik de girmez olaydim. Allah'tan ayran dağıtan bir abla beni gördü de, elimiz boş dönmedik.
O tür seviyesiz ve leş ortamlarda bulunacağıma aç kalırım daha iyi. Sende evden sandviç falan yap onu ye.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Gitmeden son vurgunu yapmak istiyorlar.
Daha 20 yıl önceden halkın önce güvenini kazandılar şimdi de çakıyorlar.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O tür seviyesiz ve leş ortamlarda bulunacağıma aç kalırım daha iyi. Sende evden sandviç falan yap onu ye.
Ekmek derken, ağzı açık değil. Kapalı poşette küçük bir şey. Yoksa bende ağzı açık ekmek almam kimseden.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Ekmek derken, ağzı açık değil. Kapalı poşette küçük bir şey. Yoksa bende ağzı açık ekmek almam kimseden.
En iyisi Ankara'da ki gibi tek tek vermek. Böyle ortak masalı yerleri falan işgal ediyorlar maalesef.

Ankara:
1651079143526.png

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler

Tre-x

80+ Silver
Esenyurt meydan'da devlet, masaları sandalyeleri kurmuş. Ekmek vb. yemek dağıtıyor.
Tabii S*riyeliler bu fırsatı kaçırır mı? Doluşmuşlar hemen masalara. Okul çıkışı bir parça ekmek alırım diye masaları dolandım, bir Allah'ın kulu bir parça ekmek vermedi.
Abla orucumu açacağım bir parça ekmek verir misin? Diye soruyorum. Beni masadan kovuyor.
Arkadaşlar ciddi anlamda söylüyorum bu s*riyeliler çok azdı. Hani bazen "arınma gecesi" diye dalga geçiyoruz ama durum cidden ona gidiyor. Bir milletin yaşlısı, genci, çoluğu çocuğu, orta yaşlısı, kadını erkeği nasıl bu kadar __ olabilir ya.
50-60 yaşlarında kadının biri (s*riyeli) masaya oturmuş. Önünde de en az 15-20 tane ekmek poşeti var. Abla bir tane alabilir miyim? Orucumu açacağım dedim. Bi küfür etmediği kaldı. Konuşmayı da bilmiyor lvk. Senin tutacağın orucun kabul olacağını mı sanıyorsun?

Bunları bu ülkeye alanında, müsade edeninde Allah bin belasını versin! "Bundan sonra s*riyeli lafını da sansürlü yazacağım"​

İsteyen istediği kadar ırkçı desin. Nefret ediyorum S*riyelisinden de Afganından da.
arınma gecesinin olayı ne oluyor?

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR