Prime777
80+ Bronze
Dahası
ESET'in Robotunun anlamı ne? Bu robot nereden geliyor?
neresi kaslı hocam buna kas diyorsanız siz benimkini görünRobot böyle ileri teknoloji, yapay zeka üst seviye izlenimi veriyor haliyle güvenlik programına uyumlu güzel bir figür. Yakışıyor gayet. Üstelik biraz da kaslı yapmışlar gayet mantıklı.
Kaslıdan anladığın et yığınıysa daha çok yolun var.neresi kaslı hocam buna kas diyorsanız siz benimkini görün
Aynen kas=et, okumak ta sadece kitap okumak başka anlamı yok, engelliyorum.ayı bile daha kası var kaspersky ayısı daha kaslı
Hatırlıyorum ozamanları NOD32'De yoktu daha eskiye dayanırsak.Robot olayı çok sonradan çıktı. Ben ESET'i ilk kullanmaya başladığımda logosu buydu. Hatta diyordum ki virüsleri bu göz yok ediyor. Çocukluk işte. Yıl 2005 falan.
Alıntıyı görüntüle
yıl 2005 de ne virüsler vardı acabaRobot olayı çok sonradan çıktı. Ben ESET'i ilk kullanmaya başladığımda logosu buydu. Hatta diyordum ki virüsleri bu göz yok ediyor. Çocukluk işte. Yıl 2005 falan.
Alıntıyı görüntüle
98'den sonra NOD32 adı çıktı diye biliyorum.Hatırlıyorum ozamanları NOD32'De yoktu daha eskiye dayanırsak.
Bildiğimiz virüsler vardı. Trojan, Malware , Solucan hepsi vardı.yıl 2005 de ne virüsler vardı acaba
MEMZ bir trojan türü. Trojan vardı dediğim gibi ama MEMZ yoktu.memz varmıydı hocam