Neler Yeni

Eşim ile batum gezisi için uygun otel önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İBRAHİM KARAKURT
Arkadaşlar bayrama batuma gitmeyi planlıyorum araçımla eşimle gidebileceğimiz otel önerilerinizi bekliyorum.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Hocam Tripadvisor veya trivagodan baksan daha iyi olur gayet iyi siteler

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İBRAHİM KARAKURT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam baktımda emin olamadım bir yeni cadde var bi eski cadde yeni cadde ucuz manzaralı güzel oteller ama merkeze 5 km eski cadde merkezin içinde ama aradaki fiyatlar neredeyse 2 x yeni caddeyi bilen bi arkadaştan öneri bekledim açıkçası

Techno08

80+ Gold
Orada hiçbir otel ucuz değil apart bulmanız lazım

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Ahmet Deniz

Techno08

80+ Gold
Hocam baktımda emin olamadım bir yeni cadde var bi eski cadde yeni cadde ucuz manzaralı güzel oteller ama merkeze 5 km eski cadde merkezin içinde ama aradaki fiyatlar neredeyse 2 x yeni caddeyi bilen bi arkadaştan öneri bekledim açıkçası

Hocam yeni merkezde gezilecek sadece hayvanat bahçesi ve birkaç restoran var bu yüzden çok normal eğer araç kiralayacaksanız oradan tutabilirsiniz ama sahil kesimine yakın uygun bir yer bulursanız kaçırmayın. Apartlar daha uygundur otellere göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İBRAHİM KARAKURT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aracımla gideceğim batuma zaten otel veya apart öneriniz varmıdır peki

Techno08

80+ Gold
aracımla gideceğim batuma zaten otel veya apart öneriniz varmıdır peki

Öncelikle arabayla gitmenizi önermem ama siz bilirsiniz, nedeni ise batumun şu anki belediye başkanı katıksız bir Türk düşmanı ve Türk plakalı araçlara saçma sapan cezalar yazıyorlar sürekli ve gürcüler de insan gibi araba kullanan bir topluluk değiller ayrıca girerken 50 lari verip sigorta yaptırmak zorundasınız. kendimde gürcü kökenliyim ondan biliyorum. Apart olarakta turizm sitelerinden bakabilirsiniz bütün apartları güzeldir temizdir aklınıza yatan ve gezmek istediğiniz yerlere yakın olan bir yer bulursanız orayı tutabilirsiniz

Top Bottom