Neler Yeni

Eşimin teyzesi almanyada teyzesi beni ve eşimi almanyaya alabilir mi

zxlknxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan
baslikta da yazdigim gibi esimin teyzesi almanyada ve bir suredir almanyaya gitmeyi konusuyoruz teyzesi esimi ve beni alabilir mi ? orada nasil yasariz ve nasil oturma izni aliriz ne ne basvurusu yapmamiz gerek

Lalnasaur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emir Sarp
baslikta da yazdigim gibi esimin teyzesi almanyada ve bir suredir almanyaya gitmeyi konusuyoruz teyzesi esimi ve beni alabilir mi ? orada nasil yasariz ve nasil oturma izni aliriz ne ne basvurusu yapmamiz gerek
Pek fikir sahibi değilim ama sizi almanyaya alabilmesi için orada işe girmeniz gerekiyor, öyle direkt alınmıyor yani ve pasaport falanda çıkarman gerek çok bilmiyorum o işleri ama annen veya babanin yeşil pasaport vb. Varsa sanada çıkarabiliyorlar aynı durum eşinin anne ve babası içinde geçerli, onlarda eşine çıkarabilir ve bu sayede sende onun eşi olduğun için Almanya'ya gidebilirsiniz ama iş bulup çalışıp geçinmek başlarda sıkıntı olabilir, yabancı dilinize güveniyorsaniz ve anlattığım durum gibi pasaport alma şansınız var ise deneyim derim. Ha bide vatandaşlık almak için orada bı kaç yıl boyunca çalışmanız lazım tabii orası ülkeden ülkeye değişiyor.

Reves9

80+
Merhabalar, gitmek istedikten sonra ve size orada destek olacak birisi olduktan sonra her türlü yanına alabilir. Yurt dışında dümenden şirket kurup, yanına getireceği kişiyi kalifiye eleman gibi gösterip yanına getirenler bile var. Önemli olan en az zahmet ile gitmek. Bunun içinde bir avukat size en iyi bilgilendirmeyi yapacaktır. Lakin dediğim gibi bunun binbir türlü yolu var, eşinizin teyzesi size destek olduktan sonra her türlü Almanyaya gidebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,583
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian
Top Bottom