Eski Bilgisayar Ne Kadar Eder ?

Jagger IV

80+
Reaksiyon skoru
10
Bütçe
5
Özellikleri şu şekilde; Cooler Master Kasa Cooler Master Psu Asus DVD Okuyucu Asus H81M-C DDR3 Anakart Kingston Hyper X 8 Gb DDR3 1600 MHz Ram Zotac Gt630 Synergy Edition 2 GB Ekran Kartı İntel İ5 3. Nesil İşlemci
Sadece içersinde depolama birimi yok. Satacak olsam ne kadara satabilirim veya alıcı var mıdır, bulabilir miyim ?

Para etmez çok eski parçalar

bu parçaları 2. elden satmak yerine bit pazarına gidip orada satabilirsin sanırım alıcısı olmaz çünkü.

Tek tek koy ilana daha rahat satarsın bence

bu parçaları 2. elden satmak yerine bit pazarına gidip orada satabilirsin sanırım alıcısı olmaz çünkü.
belli olmaz güzel fiyat verilirse alınabilir. mesela ben memlekete dönünce bu tarz bi sistem toplayacağım. her malın bir alıcısı vardır.

belli olmaz güzel fiyat verilirse alınabilir. mesela ben memlekete dönünce bu tarz bi sistem toplayacağım. her malın bir alıcısı vardır.
aynen öyle 2. elden satılmama ihtimaline karşı yapılabilir hocam siz hem ilan açın hem de satmaya çalışın.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
alırlar hocam elektronik ürün satan bir yere satabilirsin.
Teşekkür ederim hocam fikir için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek tek koy ilana daha rahat satarsın bence
Yani bu da olabilir aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadar eder işte onu da hiç bilmiyorum ki

Geri