Eski bilgisayara nasıl oyun yüklenir?

MehmetKya

80+
Reaksiyon skoru
0
Ya kucuk kardesim varda bizim de bilgisayar iyi bir durumda degil nfs oyununu istiyor indirmeyi bilmiyorum yardım edebilir misiniz?

Ya kucuk kardesim varda bizim de bilgisayar iyi bir durumda degil nfs oyununu istiyor indirmeyi bilmiyorum yardım edebilir misiniz?
Bilgisayarin ozelliklerini yazarsaniz hangi NFS oyununu alicaginiza karar vermenizde yardimci oluruz. Korsan oyunlar onermiyorum o yuzden Origin uzerinden alabilirsin.

Bilgisayarin ozelliklerini yazarsaniz hangi NFS oyununu alicaginiza karar vermenizde yardimci oluruz. Korsan oyunlar onermiyorum o yuzden Origin uzerinden alabilirsin.
Nfs underground 2 yeni parcaya yeni bilgisayara imkan olmadigi icin bunlari istiyorum simdilik sistemimde bisey yok nvidia nin en eski surumlerden biri var 210 mu ne

Torrent gezginler indir yaz Google ye ve indir kur,sonra arkadaşın verdiği bağlantıdan sayfanın altlarına gel orda torrent indir yazıyor baş ona ve hemen üstünde rar şifresi yazıyor,indirdikten sonra rar şifresini gir ve içindeki torrent dosyasını aç.Torrent açılacak bir şeye dokunmadan next,ileri vb. ye bas indirilecek.Sonra bilgisayarımda indirilenler NFS yi bul setupa baş ve kur.(eğer oyunun yazılım/directx klasörü varsa önce onun içindekileri kur)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,473
Üyeler
185,736
Son üye
Dorukhan10
Geri