ESKİ BİLGİSAYARIMA UPGRADE MANTIKLI OLUR MU ?

Reaksiyon skoru
24
Arkadaşlar 5 Yıllık Sistemim var İşlemci R5 3500x Ekran kartı GTX1660 Super SSD olarak da sata var m2 yok bilgisayar son zamanlarda takılıyor donuyor temiz format attım tekrar aynı şekilde kasma donma başladı oyunlardada fps droplar darboğaz gibi sıkıntılar çekiyorum İşlemciyi satıp üzerine kendim de bir şeyler ekleyip R5 5600 a geçiş yapmayı düşünüyorum ortalama 2 bin lira gibi bir fiyata denk geliyor max 1.5k lık da bir m2 ssd önerirseniz çok sevinirim

Arkadaşlar 5 Yıllık Sistemim var İşlemci R5 3500x Ekran kartı GTX1660 Super SSD olarak da sata var m2 yok bilgisayar son zamanlarda takılıyor donuyor temiz format attım tekrar aynı şekilde kasma donma başladı oyunlardada fps droplar darboğaz gibi sıkıntılar çekiyorum İşlemciyi satıp üzerine kendim de bir şeyler ekleyip R5 5600 a geçiş yapmayı düşünüyorum ortalama 2 bin lira gibi bir fiyata denk geliyor max 1.5k lık da bir m2 ssd önerirseniz çok sevinirim
Sistemin kötü degil yani, muhtemel ssd sorun.
Ssd nin 5 yılda gitmesi pek mantıklı degil gibi.
Sorun ondaysa.

16GB 3600Mhz Bende öyle düşünüyorum büyük ihtimal ssd gg oldu masaüstünde vs. yada indirme yaparken bilgisayarı kullanamayacak hale geliyorum ssd artık ömrünü doldurdu gibi
Saf modeli nedir? Indirmede bende de aynı sorun vardı ssd değişince düzeldi. Sandisk ssd plus vardı kronik sorunlu

Geri