taylansimdi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Evet arkadaşlar eski bios sürümüne geçiş nasıl yapabilirim güvenli yol var mı ?
sürüm 1401 e geçtim bugün mouse de hafif donma var gibi redditte de bazı konular var bunla ilgili o yüzden geri dönmek istedimGeçme nedeniniz nedir ? bende aynısını kullanıyorum da
aynı sorun başıma geldi mouse taktıgım usb yerini değiştim öne taktım alıcıyı , klavye de arka taraftaki altta olan USB girişine taktım öyle dener misiniz?sürüm 1401 e geçtim bugün mouse de hafif donma var gibi redditte de bazı konular var bunla ilgili o yüzden geri dönmek istedim
klavyede bir sıkıntı hissedemedim daha ama evet mouse ara sıra takılıyor gibi oluyor.Onun dışında yani mouse ve klavye hariç sistemde bir problem saptamadım daha.Sizde sürüm 1401 desiniz değil mi ?aynı sorun başıma geldi mouse taktıgım usb yerini değiştim öne taktım alıcıyı , klavye de arka taraftaki altta olan USB girişine taktım öyle dener misiniz?
aynen 1401 deyim bu sorunu yaşayınca gerekli driverları yükledim ve dediklerimi yaptım düzeldiklavyede bir sıkıntı hissedemedim daha ama evet mouse ara sıra takılıyor gibi oluyor.Onun dışında yani mouse ve klavye hariç sistemde bir problem saptamadım daha.Sizde sürüm 1401 desiniz değil mi ?
hangi driverleri yüklediniz ?aynen 1401 deyim bu sorunu yaşayınca gerekli driverları yükledim ve dediklerimi yaptım düzeldi
Buradan bios hariç hepsini yükledim ve kurdum.hangi driverleri yüklediniz ?