Neler Yeni

Eski Bios Sürümüne Nasıl Dönebilirim ROG Strix B550-E Gaming

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet arkadaşlar eski bios sürümüne geçiş nasıl yapabilirim güvenli yol var mı ?

yunusnrmn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Yunus Emre Narman
Geçme nedeniniz nedir ? bende aynısını kullanıyorum da

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçme nedeniniz nedir ? bende aynısını kullanıyorum da
sürüm 1401 e geçtim bugün mouse de hafif donma var gibi redditte de bazı konular var bunla ilgili o yüzden geri dönmek istedim

yunusnrmn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Yunus Emre Narman
sürüm 1401 e geçtim bugün mouse de hafif donma var gibi redditte de bazı konular var bunla ilgili o yüzden geri dönmek istedim
aynı sorun başıma geldi mouse taktıgım usb yerini değiştim öne taktım alıcıyı , klavye de arka taraftaki altta olan USB girişine taktım öyle dener misiniz?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
aynı sorun başıma geldi mouse taktıgım usb yerini değiştim öne taktım alıcıyı , klavye de arka taraftaki altta olan USB girişine taktım öyle dener misiniz?
klavyede bir sıkıntı hissedemedim daha ama evet mouse ara sıra takılıyor gibi oluyor.Onun dışında yani mouse ve klavye hariç sistemde bir problem saptamadım daha.Sizde sürüm 1401 desiniz değil mi ?

yunusnrmn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Yunus Emre Narman
klavyede bir sıkıntı hissedemedim daha ama evet mouse ara sıra takılıyor gibi oluyor.Onun dışında yani mouse ve klavye hariç sistemde bir problem saptamadım daha.Sizde sürüm 1401 desiniz değil mi ?
aynen 1401 deyim bu sorunu yaşayınca gerekli driverları yükledim ve dediklerimi yaptım düzeldi

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Top Bottom