Evet. Note 9S. Şahsen 2600 liraya aldığım telefonun ekranı ve bataryası İphone 11' den iyi. İphone alsam sanırım kendimi soyulmuş gibi hissederdim. Türkiye fiyatları için yapıyorum bunu yurtdışında uygun sanırım.
Xiaomi bi tr de ucuz sanıyorsun galiba çünkü şuan o kullanıyorum dediğin telefon 200 dolar civarı iphone 11 ise 600 dolar arada 3 kat fiyat farkı olmasına ramen neden amerikada yaşayanlar bunu düşünemiyor ve iphone alıyor? Hiç xiaomi kullanan yok
nedeni sadece fiyat performans olması fiyatına göre iyi , o telefonlarla karşılaştırman bile saçma parası olan biri asla almaz ama sen direk daha iyi diyorsun daha iyi demenin nedeni ise muhtemelen kötü yazılımından dolayı apple dan 2 kat fazla batarya koymaları
sözde bataryası daha fazla ama az batarya ile iphone eşit süre dayanıyor o telefon ile , ram miktarı yarısı olmasına ramen yazılım sayesinde eşit performans alıyorlar
bu arada komik bi olay var iphone’u kötüleyen tipler xiaomi de iphone xs den çalınmış gezegen wallpaper ını kullanıyor xd
ve her şey özellik değil telefona kaç yıl destek geldiği vb şuan bi iphone alsan 6-7 yıl minimum gidiyor örnek iphone 6s hala desteği var 7 yıl geçmesine ramen