Neler Yeni

Eski bir iPhone modeli almayı düşünenler buraya!

şahin doğan

80+ Platinum
828P ekran kötü batarya IPS LCD aynen taş gibi telefon. İşlemci var sadece
1628524284244.png

iphone xr %100 bitirmeden 10 saate yakın ekran süresi :DDD
iphone da pil sorunu sadece küçük ekranlı modeller de vardı 6,7,8 gibi
lütfen deneyimlemeden çöp kötü demeyin

şahin doğan

80+ Platinum

Ekler

• 71FC546E-9881-4E3E-9DA4-FCF39548E2B0.png
    71FC546E-9881-4E3E-9DA4-FCF39548E2B0.png
    451.2 KB · Hit: 35
  • 34ABF20C-3F79-488D-B5B4-5DCBF57E2FBD.png
    34ABF20C-3F79-488D-B5B4-5DCBF57E2FBD.png
    393.9 KB · Hit: 34

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,258
İsim
Fatih
828P ekran kötü batarya IPS LCD aynen taş gibi telefon. İşlemci var sadece
iPhone 11 bataryası gayet iyi bu arada. Küçük kasalarda o sorun var. Mesela bende 8 var bataryayı değiştirmeme rağmen kötü.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
iPhone 11 bataryası gayet iyi bu arada. Küçük kasalarda o sorun var. Mesela bende 8 var bataryayı değiştirmeme rağmen kötü.
Android tarafında o yüzden ufak telefon yok zaten. Adamlar büyük batarya koyabilmek için artık 6” altı telefon yapmıyor 😂

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Epey.com'da yazan mAh değeri Şayomi'den daha düşükse çöptür kardeşim (!)

Apple pil sorununu aşalı 3 yıl oldu. Hâlâ pilden vurmaya çalışanlar var.

64GB baz depolamadan vurun, evrensel giriş olan Type-C'yi telefonlarına inatla koymamasından vurun, korona döneminde kıymeti iyice anlaşılan Touch ID'yi telefonlarından kaldırıp maskeyle yüz tanıyamayan Face ID'ye mahkum etmesinden vurun.

Gidip de aaaaa Şayomi'de 5000 mAh var Ayfor'da 3110 mAh var, demek ki Ayfor çöp demek doğru bir yorum olmaz.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Xiaomi ile yarışamaz ama(!)
evet arkadaşım geçen yıl xiaomi aldı şarjı hala %70
Tamam iyi iphone kullanıyorsunuz ama iphone'dan daha iyi f/p telefonlar var bunu kabullenin artık.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece işlemci mi var dhhqhqbsbs sadece kamerası senin elindeki 9s yi alır sen ne konuşuyorsun Ahsggagqgqvqbwbwbrbbd
Bak bu arkadaş millete telefondan anlamıyorsunuz diye toprak atıyordu banlandı.

şahin doğan

80+ Platinum
Epey.com'da yazan mAh değeri Şayomi'den daha düşükse çöptür kardeşim (!)

Apple pil sorununu aşalı 3 yıl oldu. Hâlâ pilden vurmaya çalışanlar var.

64GB baz depolamadan vurun, evrensel giriş olan Type-C'yi telefonlarına inatla koymamasından vurun, korona döneminde kıymeti iyice anlaşılan Touch ID'yi telefonlarından kaldırıp maskeyle yüz tanıyamayan Face ID'ye mahkum etmesinden vurun.

Gidip de aaaaa Şayomi'de 5000 mAh var Ayfor'da 3110 mAh var, demek ki Ayfor çöp demek doğru bir yorum olmaz.
hocam forumda çok fazla iphone karşıtı insan var parası olmadığı için alamıyor ( gayet normal bir durum tr de yaşıyoruz herkesin durumu iyi değil )
ama kendi alamadığı için sadece internetten gördüğü boş bilgileri papağan gibi tekrarlıyorlar böyle insanları yazış şeklinden bile anlıyorum bunlara cevap vermemek en mantıklısı

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
Tamam iyi iphone kullanıyorsunuz ama iphone'dan daha iyi f/p telefonlar var bunu kabullenin artık.
Hocam kamera açısından gerçekten iphone'u geçebileni görmedim.

Diyelim ben arkadaşlarla kafeye gidiyorum masada o elma simgesi olmasını istiyorum ve bunu bir güç simgesi olarak görüyorum. Hangi çin / kore telefonu bunu sağlayabilir? Öyle özgüvensiz birey davranışıdır demeden önce oturup düşünülmesi gereken, neden huawei, xiaomi demiyorum da iphone diyorum. bunu bi oturup düşünmek gerek. 30k'ya katlanabilir, 15k'ya s21 almak yerine 7-8K'ya iphone tercih ederim. çünkü pahalı olan iki telefonda instagram story'i bildiğin kalitede atıyor :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak bu arkadaş millete telefondan anlamıyorsunuz diye toprak atıyordu banlandı.
Ne yani bu? Tehdit mi ediyorsun?

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet. Note 9S. Şahsen 2600 liraya aldığım telefonun ekranı ve bataryası İphone 11' den iyi. İphone alsam sanırım kendimi soyulmuş gibi hissederdim. Türkiye fiyatları için yapıyorum bunu yurtdışında uygun sanırım.
Xiaomi bi tr de ucuz sanıyorsun galiba çünkü şuan o kullanıyorum dediğin telefon 200 dolar civarı iphone 11 ise 600 dolar arada 3 kat fiyat farkı olmasına ramen neden amerikada yaşayanlar bunu düşünemiyor ve iphone alıyor? Hiç xiaomi kullanan yok :D nedeni sadece fiyat performans olması fiyatına göre iyi , o telefonlarla karşılaştırman bile saçma parası olan biri asla almaz ama sen direk daha iyi diyorsun daha iyi demenin nedeni ise muhtemelen kötü yazılımından dolayı apple dan 2 kat fazla batarya koymaları :D sözde bataryası daha fazla ama az batarya ile iphone eşit süre dayanıyor o telefon ile , ram miktarı yarısı olmasına ramen yazılım sayesinde eşit performans alıyorlar

bu arada komik bi olay var iphone’u kötüleyen tipler xiaomi de iphone xs den çalınmış gezegen wallpaper ını kullanıyor xd

ve her şey özellik değil telefona kaç yıl destek geldiği vb şuan bi iphone alsan 6-7 yıl minimum gidiyor örnek iphone 6s hala desteği var 7 yıl geçmesine ramen

Top Bottom