Neler Yeni

Eski bir Nostaljik Multiplayer Web Oyunu vardı bilen var mı?

Starlex

80+ Silver
kardeşim bulacağınız bi oyun ayrıntı verirseniz nasıl bir oyundu vs vs diye ben anlatırım gidipte burada şebeklik yapmanıza gerek yok siz burada insanlara yardımcı olmak için varsınız ***** saçma şaka yapmak için değil sizin seviyenizdeki insanlara üzülüyorum açıkcası
Bende tam oyunu diyecem 12 de kapanıp ek oyunuda vardı hatta dilimin ucunda

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Tyler Babuş
Aga ne diyon sen binlerce oyun var böyle oyun içindeki hiç bir şey yok infonda
Az oyundaki karakterleri anlat oyunun amacını anlat
şimdi oyunun amacı yok sadece bir chatleşme oyunu sanalika gibi düşünebilirsin ama 2D oyunun içerisinde kendine has arkadaşlarınla oynayabileceğin mini oyunlar var 12 gibi serverlar kapanıyor karakterlerin kafaları ise vicutlarıyla aynı boyda yani funko pop oyuncaklarının aynısı ve bu oyun 8-9 yıl önce oynadığım için aklıma çok fazla bilgi gelmiyor istesem burada sayfalarca yazı yazardım ancak bu kadar hatırlayabildim bulamazsanızda sorun yok düşünmeniz yeter

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
şimdi oyunun amacı yok sadece bir chatleşme oyunu sanalika gibi düşünebilirsin ama 2D oyunun içerisinde kendine has arkadaşlarınla oynayabileceğin mini oyunlar var 12 gibi serverlar kapanıyor karakterlerin kafaları ise vicutlarıyla aynı boyda yani funko pop oyuncaklarının aynısı ve bu oyun 8-9 yıl önce oynadığım için aklıma çok fazla bilgi gelmiyor istesem burada sayfalarca yazı yazardım ancak bu kadar hatırlayabildim bulamazsanızda sorun yok düşünmeniz yeter
Sanalika gibiyse Habbodur kesin

Top Bottom