Neler Yeni

Eski bir oyunu bulmamda yardımcı olur musunuz?

ebuw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ebu
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
2005-2015 aralığında oynadığımızı hatırlıyorum. Abimle birlikte oynuyorduk. İki karakter vardı. İnşaat'ta geçiyordu. Düşmanlar da inşaatçıydı. Arada bir motorlu gelip soldan sağa, sağdan sola falan bizi ezmeye çalışıyordu. Biz 2 kişi ben mavi abim yeşil renk ile camları siliyorduk. Cam silme tamamlanınca da duvar oluyordu ve kırıyorduk. 2.5D ve 3D arası yan bakıştan oynana bir oyundu. Düşmanlara çekiç ve çivi atıyorduk. Bölümler vardı.

Oyuncular genellikle kısa şişko görünümlü ve hepsi neredeyse aynıydı. Hepsi aynı boyuttaydı. Windows 7 zamanlarıydı. Genelde yavaş yürüyorlardı bizi fark edince koşuyorlardı bize doğru. Platfromda aşağıı kata ve yukarı kata zıplama vardı.

Oyunun isminin içinde Racer, Street, Builder, Construction vb. geçiyor olabilir.

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
2005-2015 aralığında oynadığımızı hatırlıyorum. Abimle birlikte oynuyorduk. İki karakter vardı. İnşaat'ta geçiyordu. Düşmanlar da inşaatçıydı. Arada bir motorlu gelip soldan sağa, sağdan sola falan bizi ezmeye çalışıyordu. Biz 2 kişi ben mavi abim yeşil renk ile camları siliyorduk. Cam silme tamamlanınca da duvar oluyordu ve kırıyorduk. 2.5D ve 3D arası yan bakıştan oynana bir oyundu. Düşmanlara çekiç ve çivi atıyorduk. Bölümler vardı.

Oyuncular genellikle kısa şişko görünümlü ve hepsi neredeyse aynıydı. Hepsi aynı boyuttaydı. Windows 7 zamanlarıydı. Genelde yavaş yürüyorlardı bizi fark edince koşuyorlardı bize doğru. Platfromda aşağıı kata ve yukarı kata zıplama vardı.

Oyunun isminin içinde Racer, Street, Builder, Construction vb. geçiyor olabilir.
Oyunun kategorisini hatırlıyor musun acaba

ebuw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ebu
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ebuw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ebu
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
Yabancı. İngilizceydi. Abim eskiden rus sitesi gibi bir yerden indirdiğini söylüyor.
Rus sitesi jxnsjckscjjsnds tam ben bı bakam aklına oyunla ilgili başka bir şey gelirse söyle bende araştıram <3

• Beğen
Reaksiyonlar: ebuw

ebuw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ebu
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Chatgpt ye sormayı dener misin o ne diyecek
Sordum. Sormadığım yapay zeka kalmadı ama maalesef bulamıyorlar. Türkiye sektöründe de görmedim bu oyunu. 10 yıldır arıyoruz.

ebuw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ebu
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Oyunun 2 kişilik olduğuna emin misin peki
Evet. Bir gökdelen gibi binanın içinde geçiyordu. Ana menüsünde İnşaatlarda olan o sarı siyah demirimsi şey vardı. Vinç vardı. Bir tane Motorcu vardı sağ tarafta.

En fazla böyle çizebildim. Üst ve alta inip çıkabiliyorduk zıplayarak. Düşmanlar da inşaatçıydı. Arada bir motorcu geliyordu.
Adsız.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,716
Üyeler
169,609
Son üye
İsacan12
Top Bottom