Neler Yeni

Eski bir oyunu bulmamda yardımcı olur musunuz?

CupOk

80+ Bronze
Evet. Bir gökdelen gibi binanın içinde geçiyordu. Ana menüsünde İnşaatlarda olan o sarı siyah demirimsi şey vardı. Vinç vardı. Bir tane Motorcu vardı sağ tarafta.

En fazla böyle çizebildim. Üst ve alta inip çıkabiliyorduk zıplayarak. Düşmanlar da inşaatçıydı. Arada bir motorcu geliyordu.
Alıntıyı görüntüle
Çok az bilinen bir oyun bu galiba bulmak çok zor olur

The Semih

80+ Gold
Gang beats geldi aklıma ama o değildir

Light

80+ Bronze
Dediğin oyun Building Panic olabilir.
1739920601842.png

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,062
İsim
Hacı
  • Hahaha
Reaksiyonlar: ebuw

ebuw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ebu
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Çok teşekkür ederim hiç inanmıyordum bulunacağına. Bir siteden indirdim ama 1fps oluyor Windows 10'da. Uyumluluk şeyini Windows 7 yapıp Yönetici olarak başlat seçiyorum fakat yine aynı çok ağır hareket ediyor. Düzeltebilir miyiz? Oyun 1.2MB gibi bir şey. Şuradan indirdim: http://www.caiman.us/pageN.php?nr=946&f=Bpan107.zip

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Berkay Aydın
Dediğin oyun Building Panic olabilir.
Alıntıyı görüntüle
Hocam benimde bulamadığım bı oyun var nasıl aratacigimida bilemedim eski Windows oyunuydu w 7 sanırım oyunun küçük resmi Noel Baba santa lı bişeydi yanlış hatırlamıyorsam böyle çok bilinen bı tür vardir ya üsten top gelir biz bi tane ince uzun dikdörtgen blokla sektirip geri firlatiriz

ebuw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ebu
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Hocam benimde bulamadığım bı oyun var nasıl aratacigimida bilemedim eski Windows oyunuydu w 7 sanırım oyunun küçük resmi Noel Baba santa lı bişeydi yanlış hatırlamıyorsam böyle çok bilinen bı tür vardir ya üsten top gelir biz bi tane ince uzun dikdörtgen blokla sektirip geri firlatiriz
Elf Bowling olabilir mi? Küçükken onu da oynuyordum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Berkay Aydın
Yok hocam daha eski sanki 2000lerden kalmış bişeydi 2010lu yılların başında oynuyordum Windows 7de 5 6 yaşındayken ayrıca oyun dx ball türünde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hocam daha eski sanki 2000lerden kalmış bişeydi 2010lu yılların başında oynuyordum Windows 7de 5 6 yaşındayken ayrıca oyun dx ball türünde
buldum sonunda oyunun ismi jardinains

Son düzenleme:
Top Bottom