Nvidia_GF_FX_500
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Diyelim ekran kartı aldınız. Peki, PSU bu kartı besleyebilir mi?
Dostum en iyi ihtimalle gtx 750 ti alırsın o da 575 tl ama yapabileceğin en iyi karar biraz daha para bul ve ram al azıcık yetekoysun şimdilikDaha fazla para biriktiremem bütçem 600 700 TL ekran kartı cpu soğutucu ve alabilirsem ram almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım oyun oynamak istiyom hğııı
bence hiç uğraşma usta paran cebinde kalsın baya eski bir sistem imiş ddr2 şuanda ddr4 deyizDaha fazla para biriktiremem bütçem 600 700 TL ekran kartı cpu soğutucu ve alabilirsem ram almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım oyun oynamak istiyom hğııı
Biraz arrtirsa fayda eder yine hiç yoktan iyidirbence hiç uğraşma usta paran cebinde kalsın baya eski bir sistem imiş ddr2 şuanda ddr4 deyiz
2000-2100 topluyorum zorlasam 400w psu 75gb hdd kalıyor üstüne ?bekle biriktir elindeki sistemide sat üstüne ekle fiyat performans yeni bir sistem al derim ben
usta bence en az 3100+1650s veya 5500xt ve de 8+8 16 gb ramli sistem alabilecek kadar biriktir sabret derim eğer acele bir işin yoksa2000-2100 topluyorum zorlasam 400w psu 75gb HDD kalıyor üstüne ?
yaw arkadaşlar demeyi unuttum dlaksşhdas 2 aya 2060lı pc alıyorum büyük ihtimale idareten alşshjdasdusta bence en az 3100+1650s veya 5500xt ve de 8+8 16 gb ramli sistem alabilecek kadar biriktir sabret derim eğer acele bir işin yoksa
her zaman bekleyip uygun zamanı kollamak iyidir
yazdım sanıyordum görmedimyaw arkadaşlar demeyi unuttum dlaksşhdas 2 aya 2060lı PC alıyorum büyük ihtimale idareten alşshjdasd
O zaman paran cebinde kalsın.yaw arkadaşlar demeyi unuttum dlaksşhdas 2 aya 2060lı PC alıyorum büyük ihtimale idareten alşshjdasd
yani tamam eyvallah ama kasayı şimdi almayı düşünüyorum dışını ve fanları çünkü baya ses varO zaman paran cebinde kalsın.
bu arada pp güzelmiş nereden alabilirim ?O zaman paran cebinde kalsın.
2 aya PC toplayacaksan bence gerek yok. Biraz daha idare et.yani tamam eyvallah ama kasayı şimdi almayı düşünüyorum dışını ve fanları çünkü baya ses var
bu arada afterburner inmedi sitede baya kasıyo pc ne var alternatif olarak yapabileceğim ?2 aya PC toplayacaksan bence gerek yok. Biraz daha idare et.