Bu kafayı yaşamak istiyorum işteHocam "." zaten -inci anlamına geliyor 1. yazmanız yeterli
Abi yardım edin madem gün gelir devran döner utanıyorum ergenim ben şuanŞikayet etme ile olmaz bu işler , PP lere bak djsjjsjsjxjsjxnxns
Abi napicam yardim et bi hata yaptım lütfen ya utaniyorum inankiBiz Facebook yetkilisi miyiz? Şikayet boş. Yetkililere durumu bildir. Ayrıca ne konuda dalga geçiyorlar? Facebook hesabın için hangi gereksiz ne diye dalga geçebilir? Fotoğraflardan dolayı paylaşımlardan dolayı ise huzur bozmaktan dava açabilirsin. Bak bu hesap benim 2008'de açtım. Aktif kullanıyorum.
Utanma yiğidin malı neyseAbi napicam yardim et bi hata yaptım lütfen ya utaniyorum inanki
Çalışıyorum zor tutuyorum kendimideminden beri gülmekten yazamıyorum. Sjdjsjdjsjsjdjajsjjsncn
Duyar machine ayağınıza geldiNiye çocukla dalga geçiyorsunuz anlamadım? İnsanların tipi sizin oyuncağınız mı? Çocuk yardım istemiş boş yapıyorsunuz. Umarım uyarı da yer dalga geçen veya saçma yazılar yazan kişiler.
Şuna bak kardeşim:
Facebook Hesap Dondurma İşlemi 2021 - Facebook Dondurma ve Hesap Silme Ekranı - Facebook Hesabı Dondurma, Kapatma ve Kalıcı Silme Linki Nedir?
Facebook, azalan kullanıcı sayısına karşın halen dünyanın en popüler sosyal medya ağlarından birisi durumunda. Bu sosyal medya ağının popülerliğini yavaş yavaş yitirmesindeki en önemli neden ise gizlilik sözleşmesinin kullanıcılarının aleyhinde olması olarak gösteriliyor. Bu noktada, Facebook...www.sabah.com.tr
Çok mu gomikBu ne laaa :ASD:ASA:SD:SA:ASD:AS:ASD:AS: Haykırdım AS:ASD::ASD:ASD Facebook yetkilileri yerlere yıkılır :ASD:ASD:AS:
Haddini bil. Senden yardım istemiş birini böyle aşağılayarak ancak kendi acizliğini gösterirsin.Çalışıyorum zor tutuyorum kendimi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Duyar machine ayağınıza geldi
İns basina bi olay gelir
kimse seninle dalga geçmedi seninde bu hesapları kaldırmayı istemenin sebebi fotoğrafların komik olması değil miTm lanet olsun bidaha buraya adımımı dahi atmam şikayet etseniz ölürdünüz sanki ahirette de inş günahlarınızla yüzleşirsiniz geçmişte yaptığım hata sanki ben hoşlanıyorum bu fotoları görmeye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok mu gomik
Erişimi yok hesaplarına.Niye çocukla dalga geçiyorsunuz anlamadım? İnsanların tipi sizin oyuncağınız mı? Çocuk yardım istemiş boş yapıyorsunuz. Umarım uyarı da yer dalga geçen veya saçma yazılar yazan kişiler.
Şuna bak kardeşim:
Facebook Hesap Dondurma İşlemi 2021 - Facebook Dondurma ve Hesap Silme Ekranı - Facebook Hesabı Dondurma, Kapatma ve Kalıcı Silme Linki Nedir?
Facebook, azalan kullanıcı sayısına karşın halen dünyanın en popüler sosyal medya ağlarından birisi durumunda. Bu sosyal medya ağının popülerliğini yavaş yavaş yitirmesindeki en önemli neden ise gizlilik sözleşmesinin kullanıcılarının aleyhinde olması olarak gösteriliyor. Bu noktada, Facebook...www.sabah.com.tr