Eski GTA sürümleri oynanır mı?

Shader kurulmuş oyunlar farkı yok internette var bu sürümler onları oynayın para verilecek gibi değil
yeni versiyonlarını diyorsanız ben beğenmedim korsan oynamak istemiyorum bu attığım linktekiler alınca giriliyor ise çalışıyorsa almayı düşünüyorum biginiz var mı

yeni versiyonlarını diyorsanız ben beğenmedim korsan oynamak istemiyorum bu attığım linktekiler alınca giriliyor ise çalışıyorsa almayı düşünüyorum biginiz var mı
Trilogyde yeni versiyonları oynarsınız şuan gta San Andreas vice city gibi versiyonların orjinalini oynamanız mümkün değil her yerde satıştan kalktı eğer eski versiyonları oynayacaksanız mecburen korsan indirmek gerekiyorm

Trilogyde yeni versiyonları oynarsınız şuan gta San Andreas vice city gibi versiyonların orjinalini oynamanız mümkün değil her yerde satıştan kalktı eğer eski versiyonları oynayacaksanız mecburen korsan indirmek gerekiyorm
rockstar ın kendi sitesinde orjinalleri satılıyor işte

Sizin istediğiniz versiyon değil remastered versiyonu onlar
Hocam farkettiyseniz hem "Definitive Edition" ibaresi yok hem de fiyat farkı 956 TL ve 1150 TL olarak yani eski paket 956 TL eski paket yeni paket 1150 TL hatta bir başka konuda bunun eski sürüm olduğu belirtilmiş.

Geri