Neler Yeni

ESKİ HDD YENİ PC OLUR MU ?

blayz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Semih Yıldız
Arkadaşlar yeni pcme eski hdd takicam fakat uyumlu olup olmadigıni belirleyen ne var cokda eski degil anakart b450 m k asus

Ayriyetten diyelimki oldu icindeki dosyalari nasil silebilirim icinde win xp vs var. Teşekkürler

dagestarhep

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Taha
Instagram
instagram.com/dagestarhepx
Steam
Dagestarhep
İçinde kurtarılmaya değicek bilgiler yoksa flaş bellek ile format atabilirsiniz hdd sağlığı da çok önemli

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
Başka bir bilgisayara takıp format atabilirsiniz. Onun dışında uyumluluk diye bir sorun olduğunu zannetmiyorum.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Arkadaşlar yeni pcme eski HDD takicam fakat uyumlu olup olmadigıni belirleyen ne var cokda eski degil anakart b450 m k asus

Ayriyetten diyelimki oldu icindeki dosyalari nasil silebilirim icinde win xp vs var. Teşekkürler
Biçimlendir, uyumlu olmalı eğer ki taşınabilir falan değilse ama yine de uyumlu olması lazım

blayz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Semih Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka bir bilgisayara takıp format atabilirsiniz. Onun dışında uyumluluk diye bir sorun olduğunu zannetmiyorum.
format derken nasil yani low level format vs mi diger pc de ssd de kurulu w10 gelicek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biçimlendir, uyumlu olmalı eğer ki taşınabilir falan değilse ama yine de uyumlu olması lazım
sag tık biçimlendir ? peki bunu yaptigimda windows ne olacak birden silindiginde freeedosmu olacak :)

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
format derken nasil yani low level format vs mi diger PC de ssd de kurulu w10 gelicek

sag tık biçimlendir ? peki bunu yaptigimda windows ne olacak birden silindiginde freeedosmu olacak :)
Hocam başka bir sisteme takın ve direk format atın. Bu işlerle pek alakam yok da, özür dilerim :)
Eğer HDD zorunlu değilse hiç önermem. Çünkü yeni sistemlere SSD daha yakışıyor bence.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
format derken nasil yani low level format vs mi diger PC de ssd de kurulu w10 gelicek

İlk önce Wİndows Oldu klasörünü sil ondan sonra sağ tık biçimlendir öyleydi sanırım ben öyle yapmıştım

blayz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Semih Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk önce Wİndows Oldu klasörünü sil ondan sonra sağ tık biçimlendir öyleydi sanırım ben öyle yapmıştım
bunu yeni gelen pcme takip mi yapmaliyim yani xp ile baslar vs ;)

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Parçalar değiştiği için XP başlamayabilir. Dolayısıyla format atmanız gerekebilir.

blayz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Semih Yıldız
Evet ama öncesinde windows 10 kur daha kolay olur elinde başka bir bilgisayar falan var mı
hocam simdi gelen pc ssdli 240 gb icinde w10 deneme surumlu geliyor ben simdi bunun yanina bu hdd takip pc acildiktan sonra direk bicimlensirsem ?

Parçalar değiştiği için XP başlamayabilir. Dolayısıyla format atmanız gerekebilir.
hocam bu benim yan diskim gibi bir sey yani buna oyunlar vs kurarim o yüzden

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
hocam simdi gelen PC ssdli 240 gb icinde w10 deneme surumlu geliyor ben simdi bunun yanina bu HDD takip PC acildiktan sonra direk bicimlensirsem ?

hocam bu benim yan diskim gibi bir sey yani buna oyunlar vs kurarim o yüzden
İlk önce bilgisayar açılsın windows 10 kurun ondan sonra takın hdd'yi windows old u sil ondan sonra dene biçimlendirmeyi yoksa hata alabilirsiniz

blayz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Semih Yıldız
İlk önce bilgisayar açılsın windows 10 kurun ondan sonra takın HDD'yi windows old u sil ondan sonra dene biçimlendirmeyi yoksa hata alabilirsiniz
ben bu w10 uzerinden devam etsem oyle yapamazmiyim illa format mi atmaliyim adamalr 1 gün teste sokuyoe pcleei yaptiklari ayarlar boşa gitmesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,924
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom