Biçimlendir, uyumlu olmalı eğer ki taşınabilir falan değilse ama yine de uyumlu olması lazımArkadaşlar yeni pcme eski HDD takicam fakat uyumlu olup olmadigıni belirleyen ne var cokda eski degil anakart b450 m k asus
Ayriyetten diyelimki oldu icindeki dosyalari nasil silebilirim icinde win xp vs var. Teşekkürler
format derken nasil yani low level format vs mi diger pc de ssd de kurulu w10 gelicekBaşka bir bilgisayara takıp format atabilirsiniz. Onun dışında uyumluluk diye bir sorun olduğunu zannetmiyorum.
sag tık biçimlendir ? peki bunu yaptigimda windows ne olacak birden silindiginde freeedosmu olacakBiçimlendir, uyumlu olmalı eğer ki taşınabilir falan değilse ama yine de uyumlu olması lazım
Hocam başka bir sisteme takın ve direk format atın. Bu işlerle pek alakam yok da, özür dilerimformat derken nasil yani low level format vs mi diger PC de ssd de kurulu w10 gelicek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sag tık biçimlendir ? peki bunu yaptigimda windows ne olacak birden silindiginde freeedosmu olacak![]()
İlk önce Wİndows Oldu klasörünü sil ondan sonra sağ tık biçimlendir öyleydi sanırım ben öyle yapmıştımformat derken nasil yani low level format vs mi diger PC de ssd de kurulu w10 gelicek
sag tık biçimlendir ? peki bunu yaptigimda windows ne olacak birden silindiginde freeedosmu olacak![]()
Evet ama öncesinde windows 10 kur daha kolay olur elinde başka bir bilgisayar falan var mıbunu yeni gelen pcme takip mi yapmaliyim yani xp ile baslar vs)
hocam simdi gelen pc ssdli 240 gb icinde w10 deneme surumlu geliyor ben simdi bunun yanina bu hdd takip pc acildiktan sonra direk bicimlensirsem ?Evet ama öncesinde windows 10 kur daha kolay olur elinde başka bir bilgisayar falan var mı
hocam bu benim yan diskim gibi bir sey yani buna oyunlar vs kurarim o yüzdenParçalar değiştiği için XP başlamayabilir. Dolayısıyla format atmanız gerekebilir.
İlk önce bilgisayar açılsın windows 10 kurun ondan sonra takın hdd'yi windows old u sil ondan sonra dene biçimlendirmeyi yoksa hata alabilirsinizhocam simdi gelen PC ssdli 240 gb icinde w10 deneme surumlu geliyor ben simdi bunun yanina bu HDD takip PC acildiktan sonra direk bicimlensirsem ?
hocam bu benim yan diskim gibi bir sey yani buna oyunlar vs kurarim o yüzden
ben bu w10 uzerinden devam etsem oyle yapamazmiyim illa format mi atmaliyim adamalr 1 gün teste sokuyoe pcleei yaptiklari ayarlar boşa gitmesinİlk önce bilgisayar açılsın windows 10 kurun ondan sonra takın HDD'yi windows old u sil ondan sonra dene biçimlendirmeyi yoksa hata alabilirsiniz